⭐️ 5 év teljes körű garanciát biztosítunk minden általunk beépített termékre és általunk elvégzett munkára lakossági felhasználás mellett!

Ajtó-ablak kisokos: Jobbos vagy balos – de honnan nézve? Azaz, hogy határozzuk meg az ajtónyitás irányát?

Egy felújítás vagy új ház építése esetén számos dolgot át kell gondolnunk, az ajtó- és ablakcseréhez érve sincs ez másképp. Sokszor olyan egyszerű dolgok is fejtörést okoznak, mint az ajtók nyitásiránya, hiszen számunkra egyértelmű, hogyan szeretnénk látni a nyílászárókat, de megrendelés előtt célszerű ellenőrizni, hogy ezek valóban úgy kerültek bele a tervekbe, ahogy azt fejben elképzeltük.

Az ajtónyitás iránya

Fontos, hogy a nyitásirány meghatározását mindig abból a helyiségből kell végeznünk, amerre az ajtó nyílik, azaz ha például az előszobából a szobába befelé nyílik az ajtó, akkor a szoba belsejében állva. Ezt követően pedig a zsanérok elhelyezkedése ad majd választ a kérdésünkre, hogy melyik oldalon találhatóak.

Ismered a szolgáltatásainkat?

Műanyag nyílászárók, külső és belső árnyékolástechnikai termékek, szúnyoghálók, beltéri ajtók, szekcionált garázskapuk, tetőablakok, párkányok és könyöklők cseréje és beépítése teljes kivitelezéssel.

Azaz, ha a szobában állva az ajtó vagy ablak zsanérjai a bal oldalon találhatóak, akkor balos nyílászáróra van szükségünk, ha a jobb oldalon, akkor jobbosra.

Példa balos beltéri ajtóra
Példa balos beltéri ajtóra

Ugye, milyen egyszerű, és mennyi kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat ezzel a könnyen megjegyezhető praktikával. Természetesen kollégáink a helyszíni felmérés során segítenek, ha elbizonytalanodnál, mire van szükséged.

Nyiss a lehetőségekre!

Ne várj a nyílászárócserével, vásárold meg most ingyen 10 havi ingyen hitelre, rejtett költségek nélkül, THM: 0%!*

Te is nyílászáró beépítésen, vagy ablakcserén gondolkozol?

Bízd profikra a kivitelezést! Vedd fel velünk a kapcsolatot, kérj díjmentes konzultációt és segítünk minden kérdésedben!

Az alábbi űrlapban csak a név, e-mail és a telefonszám megadása és az adatkezelési tájékoztató elfogadása kötelező.

Ajánlatkérés

A gombra kattintás után 72 órán belül munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot!

További cikkeink

Milyen redőny mozgató motort válasszunk?

Milyen redőnymozgató motort válasszunk?

Ma már – főleg új építésű lakóházaknál – nagyon elterjedtek a motoros mozgatású árnyékolók, amik megrendelése előtt azonban nagyon fontos részletesen megbeszélni, hogy mire is

RAL technológia

A légtömör (RAL) beépítés

A homlokzati nyílászárók beépítésének fontos része egy hazánkban még kevésbé ismert és használt technológia, a RAL vagy légtömör beépítés. Miért van rá szükség, és milyen

Házépítésbe vagy felújításba vágtál, és a lehető legjobb nyilászáró megoldást keresed?

Nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged van!