⭐️ 5 év teljes körű garanciát biztosítunk minden általunk beépített termékre és általunk elvégzett munkára lakossági felhasználás mellett!

Műanyag ablakok és erkélyajtók

Ismerd meg műanyag ablak és ajtórendszereinket, melyek garantáltan a legjobb választások lesznek számodra!

A Te otthonod. A Te ablakod.

A műanyag nyílászárók páratlan szigetelési tulajdonsága, minimális karbantartása és rövid gyártási ideje mellett az általunk kínált Rehau és Deceuninck ablakok és ajtók még többet fognak nyújtani számodra. Magyarország legmodernebb gyártástechnológiájával rendelkező üzemében, gyári alapanyagok és nagy inerciaértékű acélmerevítések felhasználásával, a profilgyártók irányelveinek betartása mellett olyan termékek készülnek, amik működési komfortja meggyőző, beállítási igényük minimális, kimagasló minőségük pedig a részletekig érezhető. Válaszd ki négy ablak, ajtó és erkélyajtó rendszerünk közül a számodra ideálisat, vagy keress minket és segítünk a döntésben!

REHAU Euro Design 70

Rehau Euro-design 70

A biztos alap

Kinek ajánljuk?

Az Euro-Design 70 a méltán ismert Rehau profilgyártó cég induló nyílászárórendszere 70 mm-es beépítési mélységgel, 5 légkamrával, ami a többi rendszerünkkel teljesen azonos gyártástechnológiával és üzemi körülmények között készül. Ezért azoknak ajánljuk, akik minőségben nem szeretnének kompromisszumot kötni, ugyanakkor a kedvező árfekvés fontos szempont, erre garancia a Rehau márkanév. Amellett, hogy egyszerű és takarékos, kiváló hő-és hangszigeteléssel rendelkezik, ezért 2 rétegű üvegezéssel ideális választás lakások felújításánál.

Mivel kínálatunkban ezzel a rendszerrel teljesen azonos áron műszakilag többet nyújtó megoldás is található, így elsősorban a Rehau 70 nyílászárókat a kizárólag biztos háttérrel rendelkező, közismert Rehau márkaneveket előtérbe helyező ügyfeleinknek ajánljuk 2 rétegű üvegezéssel, fehér színben és színes dekorfóliákkal. További előnye lehet pl. fa vagy acél fogadó vázkereteknél a keskeny, 70 mm-es beépítési mélység, ahova szintén ezt a rendszert ajánljuk.

Technikai információk:
Deceuninck Vision 76

Deceuninck VISION 76

A meggyőző komfort

Kinek ajánljuk?

A Vision ablakok és erkélyajtók ár-érték arányban a legjobb választások, hiszen kategóriájukban páratlanul nagy beépítési mélységgel rendelkeznek, áruk pedig azonos a Rehau 70 alaprendszerrel. A valóban csak az árazásukat tekintve belépő kategóriában kimondottan széles profilkialakításuk egyedülállónak mondható, a tok 76 mm, a szárny pedig 80 mm beépítési mélységgel rendelkezik. A kifelé eltolt üveg elhelyezése miatt a 2 rétegű üvegezésnél a belső üvegezőléc meglehetősen robosztus, ami kifejezetten massziv megjelenést kölcsönöz.

Kimagasló műszaki tartalma és kedvező ára miatt a Vision 76 a legnépszerűbb nyílászárórendszerünk, hiszen  24 mm-es 2 rétegű üvegezéssel lakások és régi családi házak felújításához, a prémium rendszereinknél is alkalmazott 48 mm-es, 3 rétegű üvegezéssel pedig szintén családi házak korszerűsítéséhez, és új építésű ingatlanokhoz is kiváló választás. Ezért a Vision 76 ablakokat és ajtókat azoknak ajánljuk, akik a legmagasabb műszaki tartalomat keresik a legkedvezőbb áron.

Technikai információk:

Nyiss a lehetőségekre!

Ne várj a nyílászárócserével, vásárold meg most ingyen 10 havi ingyen hitelre, rejtett költségek nélkül, THM: 0%!*
Deceuninck Elegant 76

Deceuninck Elegant 76 MD

A hatékony elegancia

Kinek ajánljuk?

Az Elegant a PVC feldolgozásban 82 év tapasztalattal rendelkező Deceuninck profilgyártó letisztult formavilágú rendszere, ami rendkívül vonzó lehet a modern megjelenést kedvelők számára.

Ideális 3 rétegű, alumínium távtartós üvegezéssel régi családi házak felújításához, 3 rétegű, melegperemes üvegezéssel pedig új építésű házak tervezéséhez.

Az Elegant 76 MD ablakok és erkélyajtók minden szempontból felveszik a versenyt a szélesebb beépítési mélységű profilrendszerekkel, szögletes, letisztult formájukkal, és a 90 fokban vágott üvegszorító lécekkel pedig a megtévesztésig hasonlítanak az alumínium nyílászárókhoz.

Technikai információk:

Deceuninck Elegant 76 MD Design

Az igazi Alustyle

Kinek ajánljuk?

A Deceuninck Elegant 76 MD rendszer 92 mm mélységű Design szárnykerettel szerelt változata, ami kívül teljesen egy síkban záródik a tokkal, így azoknak ajánljuk, akik a piacon egyedülállóan tökéletes alumínium megjelenést keresnek a műanyag nyílászárók számtalan előnyével, az alumínium nyílászáróknál kedvezőbb áron.

Az extra szárny mellett további különlegessége, hogy az 52 mm széles, 3 rétegű üvegszerkezet a szárny kialakítása miatt olyan mértékben van kifelé eltolva, hogy ezek a szerkezetek kivétel nélkül üvegberagasztásos technológiával készülnek. A kimagasló stabilitás mellett ennek további előnye a szárny meglógás lehetőségének minimalizálása, ami jelentősen csökkenti a későbbi beállítások szükségességét.

Rehau Synego 80 MD

Rehau SYNEGO 80 MD

A jövőbe mutató érték

Kinek ajánljuk?

A Synego a Rehau felsőkategóriás műanyag profilrendszere, ami a kimagasló gyártástechnológiával kombinálva minden igényt kielégítő választás mindenki számára. Az ismert márkanév garancia a minőségre.

Ezt a rendszert 3 rétegű, melegperemes üvegezéssel kifejezetten új építésű házak tervezéséhez ajánljuk, tökéletes megoldás passzívházakhoz is. Az alapáron, szárnyanként 3 db biztonsági zárfogadóval már vagyonvédelmi szempontból alapvetően az RC1 kategóriába sorolhatóak.

A középtömítéses kialakítás, az opcionálisan választható színes fóliák vagy AluClip borítás, és az egyedi műszaki megoldások együttesen egy technikailag és esztétikumban is prémiumkategóriás nyílászárórendszert alkotnak.

Technikai információk:

Ismered a szolgáltatásainkat?

Műanyag nyílászárók, külső és belső árnyékolástechnikai termékek, szúnyoghálók, beltéri ajtók, szekcionált garázskapuk, tetőablakok, párkányok és könyöklők cseréje és beépítése teljes kivitelezéssel.

Erkélyajtók

Ha sikerült a számodra legideálisabb nyílászászáró rendszert kiválasztani akkor tudnod kell, hogy erkélyajtód is teljesen meg fog egyezni ablakaiddal. Miért van ez így? Mert kialakításukat tekintve ezen szerkezetek padlószintről induló ablakok, hiszen teljes mértékben azokkal megegyező alapanyagokból építkeznek, az egyetlen különbség az igény esetén elérhető alumínium küszöb.

Legnagyobb ajánlott tokméretük egyszárnyú esetén 1 × 2,4 méter, kétszárnyú, váltószárnyas kialakítás esetén pedig 2 × 2,4 méter, és a legtöbb nyílászáróval foglalkozó céggel ellentétben mi az úgynevezett szárnyosztó nélkül ajánljuk. Befelé nyíló típusok esetében mindenképpen ajánlott a felár nélküli bukó funkció installálása is, mert a plusz funkció előnye mellett a pántoldali zárás is lényegesen kiforrottabb.

Amennyiben a hely kihasználása indokolja, úgy jelentős felár esetén elérhető kifelé nyíló erkélyajtó is, bejárati funkció szükségessége esetében pedig átmenő kilincses, zárható változat. Hasznos kiegészítője lehet ezeknek a szerkezeteknek az úgynevezett huzatzár, amely beszerelése esetén egy külső oldalra felszerelt kis esztétikus behúzóval bepattinthatjuk magunk után az ajtót a teraszra való kilépés után, hogy hidegebb időben ne hűljön ki a helyiség.

Színek

Ha szeretnéd a műanyag nyílászárók számtalan előnyét élvezni, de a ház külső vagy belső hangulatához fa, festett, vagy fém hatású felület illik, akkor természetesen arra is van lehetőség.

A rendelkezésre álló dekorfóliákat az ablakok és ajtók alapanyagául szolgáló műanyag tok-és szárnyprofilokra még a gyártás előtt rákasírozzák, amik teljesen UV és időjárásállóak, így nem kell tartani leválástól vagy fakulástól.

Amennyiben a fólia csak egy oldalra kerül, akkor a nyitott állapotban látható belső falcterületek fehér színűek, amennyiben mindkét oldal színes, úgy ezek a részek is a fóliával leginkább harmonizáló szürke, világos, vagy sötétbarna színűek. Kedvezőbb ár és rövidebb gyártási határidő mellett nyolc dekorfólia alapszínként érhető el, a könnyebb áttekinthetőség miatt a magasabb felárral és hosszabb gyártási idővel rendelhető extra színeket pedig különböző kategóriákba soroltuk.

Szín kategória szűrő

Woodec Turner Oak toffee

Woodec Turner Oak malt

Woodec Sheffield Oak concrete

Woodec Sheffield Oak alpine

Alux fehéralumínium

REHAU 1646L

Alux kőszürke

REHAU 1637L

Alux szürke alumínium

REHAU 1639L

Alux antracit

REHAU 1641L

Szálcsiszolt alumínium

REHAU 1049L

Antracitszürke kefézett

REHAU 1392L

Crown Platin

REHAU 1398L

Világosszürke erezett

REHAU 7666

Achátszürke erezett

REHAU 5855

Sima szürke

REHAU 1059L

Szürke erezett

REHAU 9922

Sima szignálszürke

REHAU 459L

Pirit

REHAU 1434L

Kvarcszürke sima

REHAU 926L

Kvarcszürke erezett

REHAU 1014L

Bazaltszürke erezett

REHAU 134L
PRO TIPP

Extra elegancia

A fehér színű ablakok és erkélyajtók a letisztult vonalvezetésű tok- és szárnyprofilok ellenére nem nyújtanak olyan egyedi képet, mint fahatású vagy szürke színű társaik, de egy apró módosítással máris elegánsabb megjelenést kölcsönözhetünk nekik.

Válaszd az alapáras fehér termékeket a megszokott fehér kilincsek és pánttakarók helyett ezüst színűekkel! Bemutatótermünkben személyesen is meg tudod nézni, hogy a minőségi, ezüst színű kilincsek, a nyíló szárnyak sarkainál látható zsanérokat védő, szintén ezüst színű takaróelemekkel kifejezetten elegáns látványt tudnak nyújtani. Sőt, nálunk lehetőséged van az íves formájú Lima, és a szögletes formájú Dublin kilincsek közül kiválasztani a neked igazán megfelelőt!

Dublin és Lima kilincsek

Ingyenes árajánlat 72 órán belül

Előzetes egyeztetés alapján ingyenes árajánlatot készítünk Neked és minden kérdésedre választ adunk.

Gyors kivitelezés

A Te Ablakod csapata szakszerűen, rövid határidőn belül leszállítja a termékeket és igény esetén kivitelezi a beépítést.

Ingyenes árajánlat 72 órán belül

Előzetes egyeztetés alapján ingyenes árajánlatot készítünk Önnek és minden kérdésére választ adunk.

Gyors
kivitelezés

A Te Ablakod csapata szakszerűen, rövid határidőn belül leszállítja a termékeke és igény esetén kivitelezi a beépítést.

Állami
támogatás

Most akár féláron tudod beszerezni az új nyílászárókat, hiszen nálunk is igénybe vehető az Otthonteremtési támogatás.

Töltsd le ingyenes útmutatónkat, hogy segíthessünk eligazodni a termékek rengetegében!

Ebből a rövid dokumentumból megtudhatod mikor, milyen nyílászárót érdemes használni. Kattints a gombra és töltsd le ingyenesen!

Töltsd ki az űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!

Az alábbi űrlapban a név, az e-mail, a telefonszám és a hol találtál ránk megadás és az adatkezelési tájékoztató elfogadása kötelező.

Ajánlatkérés

A gombra kattintás után 72 órán belül munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot!

Házépítésbe vagy felújításba vágtál, és a lehető legjobb nyilászáró megoldást keresed?

Nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged van!