Műanyag ablakok

Válassz kiemelkedő minőségű ablak- és ajtórendszereink közül! Akár építkezés előtt állsz, akár régi nyílászáróid korszerűsítésén gondolkozol, az általunk kínált Rehau és Deceuninck műanyag nyílászárók kíváló megoldást jelentenek számodra.
REHAU Euro Design 70

REHAU 70

A biztos alap

Kinek ajánljuk?

A Rehau 70 a felsőbb kategóriás rendszereinkkel teljesen azonos gyártástechnológiával és üzemi körülmények között készül, ezért azoknak ajánljuk, akik minőségben nem szeretnének kompromisszumot kötni, ugyanakkor a kedvező árfekvés fontos szempont, erre garancia a Rehau márkanév. Amellett, hogy egyszerű és takarékos, kiváló hő-és hangszigeteléssel rendelkezik, ezért 2 rétegű üvegezéssel ideális választás lakások felújításánál, 3 rétegű üveggel pedig akár régi családi házak korszerűsítéséhez is.

Ugyan ez az alaprendszer is kérhető számos dekorfóliával, azonban ha ezek már 3 rétegű üvegezéssel párosulnak, jellemzően a nyílászárók ára megközelíti a felsőbb kategóriás rendszerek árát, így elsősorban a Rehau 70 nyílászárókat fehér színben ajánljuk, 2 rétegű üvegezéssel.

Technikai információk:
Deceuninck Vision 76

VISION 76

A meggyőző alap

Kinek ajánljuk?

A Vision ablakok és ajtók ár-érték arányban a legjobb választások, hiszen már az alap kategóriában páratlanul nagy beépítési mélységgel rendelkeznek, áruk pedig azonos a Rehau 70 típussal. A belépő kategóriában kimondottan széles profilkialakításuk, és a kifelé eltolt üvegezésük miatt a 2 rétegű üvegezéshez használt belső üvegezőléc kimondottan robosztus.

Emiatt ezt a rendszert elsősorban azoknak ajánljuk, akik a legkedvezőbb árban keresnek széles beépítési mélységgel és 48 mm széles, 3 rétegű üvegezéssel fehér színben nyílászáró megoldást régi családi ház felújításához, vagy új ingatlan építéséhez.

Technikai információk:
Deceuninck Elegant 76

ELEGANT 76 MD

A hatékony elegancia

Kinek ajánljuk?

Az Elegant a PVC feldolgozásban 82 év tapasztalattal rendelkező Deceuninck profilgyártó letisztult formavilágú rendszere, ami rendkívül vonzó lehet a modern megjelenést kedvelők számára.

Ideális 3 rétegű, alumínium távtartós üvegezéssel régi családi házak felújításához, 3 rétegű, melegperemes üvegezéssel pedig új építésű házak tervezéséhez.

Az Elegant 76 MD ablakok és ajtók minden szempontból felveszik a versenyt a szélesebb beépítési mélységű profilrendszerekkel, szögletes, letisztult formájukkal, és a 90 fokban vágott üvegszorító lécekkel pedig a megtévesztésig hasonlítanak az alumínium nyílászárókhoz.

Technikai információk:
Rehau Synego 80 MD

SYNEGO 80 MD

A jövőbe mutató érték

Kinek ajánljuk?

A Synego a Rehau felsőkategóriás műanyag profilrendszere, ami a kimagasló gyártástechnológiával kombinálva minden igényt kielégítő választás mindenki számára. Az ismert márkanév garancia a minőségre.

Ezt a rendszert 3 rétegű, melegperemes üvegezéssel kifejezetten új építésű házak tervezéséhez ajánljuk, tökéletes megoldás passzívházakhoz is. Az alapáron, szárnyanként 3 db biztonsági zárfogadóval már vagyonvédelmi szempontból alapvetően az RC1 kategóriába sorolhatóak.

A középtömítéses kialakítás, az opcionálisan választható színes fóliák vagy AluClip borítás, és az egyedi műszaki megoldások együttesen egy technikailag és esztétikumban is prémiumkategóriás nyílászárórendszert alkotnak.

Technikai információk:

Ingyenes árajánlat 72 órán belül

Előzetes egyeztetés alapján ingyenes árajánlatot készítünk Neked és minden kérdésedre választ adunk.

Gyors kivitelezés

A Te Ablakod csapata szakszerűen, rövid határidőn belül leszállítja a termékeket és igény esetén kivitelezi a beépítést.

Ingyenes árajánlat 72 órán belül

Előzetes egyeztetés alapján ingyenes árajánlatot készítünk Önnek és minden kérdésére választ adunk.

Gyors
kivitelezés

A Te Ablakod csapata szakszerűen, rövid határidőn belül leszállítja a termékeke és igény esetén kivitelezi a beépítést.

Állami
támogatás

Most akár féláron tudod beszerezni az új nyílászárókat, hiszen nálunk is igénybe vehető az Otthonteremtési támogatás.

Töltsd le ingyenes útmutatónkat, hogy segíthessünk eligazodni a termékek rengetegében!

Ebből a rövid dokumentumból megtudhatod mikor, milyen nyílászárót érdemes használni. Kattints a gombra és töltsd le ingyenesen!

Töltsd ki az űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!

Az alábbi űrlapban csak a név, e-mail és a telefonszám megadása és az adatkezelési tájékoztató elfogadása kötelező.

A gombra kattintás után 72 órán belül munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot!