Rólunk

A Te ablakodról

Évtizedes gyártói tapasztalat után alapítottuk vállakozásunkat, hogy nyugodtan kijelenthessük: a Te ablakod biztosan a legjobbak közül való. Fő tevékenységünk nyílászárók és ezek kiegészítőinek forgalmazása, és igény szerinti teljes kivitelezése saját beépítő csapattal. Minőség terén nem kötünk kompromisszumot sem a kínált termékek, sem pedig az ezekhez nyújtott szolgáltatások terén, és határidőkben is igyekszünk a legjobbak között lenni.

Úgy gondoljuk, minden fontos tényezőben megálljuk helyünket, ha nyílászárócserén töröd a fejed. Várunk Dunaújváros központjában található bemutatótermünkben, ahol a nyílászárók valamennyi típusát megtalálod. Reméljük, hamarosan elégedett megrendelőink között üdvözölhetünk Téged is!

Bemutatótermünk

Bemutatótermünkben a szakmai tanácsadás mellett a különböző termékek metszetei alapján szemléltetni tudunk valamannyi beépítési módot, emellett pedig a legtöbb típusú nyílászáró működését élőben is kipróbálhatod. Megtalálható emelő-toló erkélyajtó, beltéri ajtó, egyedi gyártású acél betörésvédelmi bejárati ajtó, tetőablak, fehér színű és fahatású műanyag bejárati ajtó és ablak, alumínium bejárati ajtó és ablak, továbbá árnyékolástechnikai termékek is.

Fontos dolog, hogy hosszabbra nyúló egyeztetések alatt nagyon finom kávéval kínáljuk ügyfeleinket.

Partnereink

A Csapat

Jónás Ádám

Ügyvezető

Jónás Gergely

Ügyvezető

Ágoston Ferenc

Értékesítési vezető

Huszta András

Értékesítési- és műszaki előkészítő

Szabó Anna

Irodavezető

Prainer Zenina

Irodai asszisztens

Bogyó

Mood manager

Elégedett ügyfeleink mondták

Töltsd ki az űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!

Az alábbi űrlapban csak a név, e-mail és a telefonszám megadása és az adatkezelési tájékoztató elfogadása kötelező.

A gombra kattintás után 72 órán belül munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot!