fbpx

RÓLUNK

Évtizedes gyártói tapasztalat után alapítottuk vállakozásunkat, hogy nyugodtan kijelenthessük: a Te ablakod biztosan a legjobbak közül való. Fő tevékenységünk nyílászárók és ezek kiegészítőinek forgalmazása, és igény szerinti teljes kivitelezése saját beépítő csapattal. Minőség terén nem kötünk kompromisszumot sem a kínált termékek, sem pedig az ezekhez nyújtott szolgáltatások terén, mindezek mellett pedig beépítési határidőkben a legjobbak vagyunk.
Úgy gondoljuk, minden fontos tényezőben megálljuk helyünket, ha nyílászárócserén töröd a fejed. Várunk Dunaújváros központjában található bemutatótermünkben, ahol a nyílászárók valamennyi típusát megtalálod. Reméljük, hamarosan elégedett megrendelőink között üdvözölhetünk Téged is!

BEMUTATÓTERMÜNK

Bemutatótermünkben a szakmai tanácsadás mellett a különböző termékek metszetei alapján szemléltetni tudunk valamannyi beépítési módot, emellett pedig a legtöbb típusú nyílászáró működését élőben is kipróbálhatod. Megtalálható emelő-toló erkélyajtó, beltéri ajtó, egyedi gyártású acél betörésvédelmi bejárati ajtó, tetőablak, fehér színű és fahatású műanyag bejárati ajtó és ablak, alumínium bejárati ajtó és ablak, továbbá árnyékolástechnikai termékek is.
Fontos dolog, hogy hosszabbra nyúló egyeztetések alatt nagyon finom kávéval kínáljuk ügyfeleinket.

PARTNEREINK

Kérj tőlünk ingyenes árajánlatot!

Az alábbi űrlapban csak a név, e-mail és a telefonszám megadása kötelező.

15 + 3 =

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hívj minket bizalommal!

06 25 786 110

Itt érsz el minket:

2400 Dunaújváros, Devecseri u. 6.
Telefon: 06 25 786 110
Mobil: 06 20 287 4400

A weblapon található minden tartalom a Szerzői jogról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján 
szerzői jogi oltalom alatt áll 
és a ATABAU-ÉPKER Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezi.

© 2020. Minden jog fenntartva.