⭐️ 5 év teljes körű garanciát biztosítunk minden általunk beépített termékre és általunk elvégzett munkára lakossági felhasználás mellett!

Műanyag bejárati ajtók

Ismerd meg az általunk kínált kiemelkedő minőségű műanyag bejárati ajtókat, amik közül biztosan megtalálod a számodra leginkább megfelelőt!

A Te otthonod. A Te bejárati ajtód.

Tudtad, hogy ezek a műanyag bejárati ajtók már vagyonvédelmi szempontból is felveszik a versenyt a többi típussal szemben, és hogy ránézésre teljesen azonosak lehetnek egy fa vagy alumínium ajtóval is? A minőség a részletekben rejlik. Ismerd meg az általunk kínált lehetőségeket az ajtók tulajdonságait meghatározó különböző kategóriákban, állítsd össze ezek alapján a neked leginkább megfelelő ajtót, vagy keress minket, és segítünk a döntésben!

Hőszigetelés

Egy bejárati ajtó hőszigetelő képességét az ablakokhoz és erkélyajtókhoz hasonlóan az alkalmazott profilrendszer, és a szárnykeretbe kerülő ajtópanel vastagsága határozza meg. Profilrendszerekből itt is a két Rehau, és a két Deceuninck típus áll rendelkezésre az üvegek vastagságával megegyező 24 vagy 48 mm-es panelekkel. A Rehau 70 és Vision 76 típusokból 24 mm vastagságú betétekkel jellemzően lakások, üzletek és régebbi építésű családi házak, a Vision 76, Elegant 76 és Synego 80 típusokból 48 mm vastag betétekkel pedig új építésű családi házak bejárati ajtaja készül. Tehát a legfontosabb kérdés, hogy hová lesz beszerelve az ajtó, illetve hogy az épület többi, már cserélt nyílászárója milyen hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik. 

Ha van már a lakásban vagy házon cserélt ablak vagy erkélyajtó, és azok a közeljövőben nem lesznek még újabbra cserélve, akkor az azok hőszigetelési értékével azonos rendszert érdemes választani, családi ház teljes nyílászáró korszerűsítésekor, vagy újépítésű ház esetében pedig az ablakokkal és erkélyajtókkal megegyező rendszerből kell készíteni a bejárati ajtót is.

Rehau Euro-Design, 70 mm beépítési mélységgel
Rehau Euro-Design, 70 mm beépítési mélységgel
Deceuninck Vision, 76 mm beépítési mélységgel
Deceuninck Vision, 76 mm beépítési mélységgel
Deceuninck Elegant, 76 mm beépítési mélységgel
Rehau Synego, 80 mm beépítési mélységgel
Rehau Synego, 80 mm beépítési mélységgel

Nyiss a lehetőségekre!

Ne várj a nyílászárócserével, vásárold meg most ingyen 10 havi ingyen hitelre, rejtett költségek nélkül, THM: 0%!*

Stílus

A bejárati ajtók stílusát a szárnykeretbe kerülő betétek határozzák meg. Ez azt jelenti, hogy az elkészült ajtó üres szárnyát különböző módon van lehetőségünk kitölteni, ami lehet víztiszta vagy csak fényt beengedő, pl. matt üveg, minta és üveg nélküli tele panel, illetve üvegekkel és/vagy dekorcsíkokkal díszített ajtópanel is. A technológia megengedi azt is, hogy a szárnykeretet úgynevezett osztókkal kettő vagy több mezőre osszuk -ezt a legtöbb gyártó alkalmazza is-, azonban ajtónk hosszútávon megfelelő működéséhez mi mindenképpen a szárnyosztás nélküli kialakítást javasoljuk. Ennek oka, hogy a teljes szárnyfelületet kitöltő betétek fix, 90 fokos sarkai megfelelő ékeléssel megakadályozzák az ajtószárny meglógását, ami az osztott szárnyaknál nem, vagy csak korlátozva lehetséges. Alapvetően Klasszikus, Modern, és Egyszerű stílusú bejárati ajtókat különböztetünk meg, lássuk a lehetőségeket.

Klasszikus ajtók

Klasszikus

A klasszikus bejárati ajtók alapját a DoorPanels ajtópanelek adják. Megjelenésük az angol eleganciát tükrözi, vitathatatlanul ezek mutatják leginkább a köztudatban lévő műanyag bejárati ajtók képét. Műszaki felépítésüket tekintve magjuk XPS hőszigetelő anyag, melyeket mindkét oldalról műanyag borítás fed, ezt lehetőség van biztonságunk érdekében teljes felületen acélmerevítéssel is ellátni. A különböző mintákat vákuumformázással létrehozott, a síkból kiálló domború keretek adják, melyek lehetnek részben, vagy a minta teljes egészében üvegezettek, de minden minta elérhető teljesen tömör, üveg nélküli verzióban is. A klasszikus mintázatú ajtók árai kedvezőnek mondható, és a fehér szín mellett még faeres antracit, aranytölgy, dió, mahagóni, sötét tölgy, rusztikus tölgy és cseresznye színben érhetőek el.

Modern

A modern stílusú bejárati ajtók kimondottan exkluzív megjelenésűek, és a fehér szín mellett már gyakrabban készülnek szürke, vagy fahatású színekben is. Az ennél a stílusnál haszált ajtópanelek már nem műanyag borításúak, hanem HPL hordozó anyagra a tok és szárnykeretekre kerülő fóliákkal teljesen azonos kasírozást kapnak fehér szín esetén is, magjuk pedig szintén XPS hőszigetelés, ami vagyonvédelmi okból opcionálisan merevíthető. A mai modern építészet elvárásainak teljesen megfelelnek, az üvegezett tipusoknál azok körül nincs keret, melléjük pedig további szálcsiszolt rátétek vagy díszcsíkok is rendelhetőek. Modern bejárati ajtóink alapját a Colorplast ajtópanelek adják, ahol a csak üveges verziókat Standard, a panel síkjából kiemelkedő inox betéttel díszítetteket Rátétes Inox, a síkba bemart díszcsíkos típusokat pedig Intarziás elnevezéssel találod. A Colorplast ajtópanelek a nyílászáróknál található valamennyi színben elérhetőek.

Modern ajtók

Kategóriák

Modern Colorplast ajtóbetétek
Modern Colorplast ajtóbetétek

Standard-159B

Standard-159

Standard-157B

Standard-155

Standard-154

Standard-153

Standard-152

Standard-151

Standard-140

Standard-131

Újdonság, Basic Line modern ajtóbetétek

A modern ajtópanelek magasnak mondható árfekvése miatt megkezdtük a saját márkás, nagyon kedvező árú, modern megjelenésű Basic Line ajtópanelek gyártását. Ezek belseje is XPS szigeteléssel töltött, amiket két oldalról fehér szín esetén műanyag, egyéb szín esetén pedig HPL borítás fed. Ezekre kimagasló minőségű, 6 mm széles ezüst színű olasz design dekorcsíkokat rögzítünk vízszintesen vagy függőlegesen, amik 0,5 mm-t kiállnak a betét síkjától, és UV, víz és időjárás állóak. Így az üveg nélküli, modern megjelenésű bejárati ajtót kereső ügyfeleinknek kínálunk kifejezetten alacsony árú megoldást fehér, antracit faeres, antracit sima, aranytölgy és dió színben.

Egyszerű ajtók

Az egyszerű ajtók, -amire elnevezésük is utal- minden extra díszítéstől mentesek, a szárnykeretbe vagy teljesen sík, tele betétek, vagy osztás nélküli víztiszta, vagy csak a fényt beengedő úgynevezett katedrál üvegek kerülnek. Ez nem azt jelenti, hogy ezek az ajtók nem esztétikusak és nem mutatnak jól, hiszen az általunk használt pl. ezüst színű kilincstípusok valamelyikével, akár egy ilyen fehér színű ajtót is elegánssá tehetünk, ami az ajtópántok ezüst színűre, vagy henger kialakításúra cserélésével tovább fokozható. A teljesen sík, tele típusokat általában társasházi lakások, az üveges típusokat pedig üzlethelységek bejáratához használjuk. Az egyszerű ajtók a nyílászáróknál található valamennyi színben elérhetőek.

Egyszerű tele antracit
Egyszerű tele fehér
Egyszerű üveges aranytölgy
Egyszerű üveges dió

Stabilitás

Egy műanyag bejárati ajtó stabilitását a tok és szárny alapanyag masszivitása határozza meg leginkább. Minél erősebb és robosztusabb a PVC alapanyag és a műanyag profilokban lévő acélmerevítés, annál stabilabb lesz az ajtó. A Magyarországon elérhető legtöbb, nagyon alacsony áron értékesített műanyag bejárati ajtó nagyon keskeny, gyenge tok és szárnyprofilból készül, amikbe olyan gyenge acélmerevítések kerülnek, amik ablakokhoz sem elegendő erősségűek.

Az általunk kínált bejárati ajtók minden esetben erős, széles, zártszelvény acéllal merevített tokprofilból, és választhatóan basic keskenyebb, „U” szelvénnyel merevített, vagy szélesebb zártszelvény acéllal merevített szárnyprofilból készülnek. Súlyuk a keskenyebb basic szárnyprofil esetén is jelentősen nagyobb a jellemzően barkácsáruházakban és lerakatokban fix méretekben kapható társaiknál, továbbá mind a keskenyebb basic, mind a szélesebb szárnyprofillal készült típus masszivitását az acélmerevítéseket a sarkokban összekacsoló hegesztett saroktuskók érezhetően még tovább növelik.

Stabilitás

Kimagasló minőségű bejárati ajtót keresel kedvező áron, egyszerű műszaki tartalommal? Görgess lejjebb, és nézd meg Basic bejárati ajtócsaládunkat!

Biztonság

A bejárati ajtók nyújtotta biztonságot, és az ajtószárny hő hatására bekövetkezhető deformációtól való védelmét a rúdzárak típusa határozza meg. Kínálatunkban négy Maco Protect zár közül választhatod ki számodra a legmegfelelőbbet.

Négy görgős zár

A legtöbb piacon kapható műanyag bejárati ajtó ezzel a típussal készül, mert ennek ára a legkedvezőbb. Működtetése kilinccsel történik, annak felhúzásakor egy darab biztonsági csap reteszel középen, és két-két darab gombafejes görgő alul és felül. Bár a köztudatban öt pontos biztonsági zárnak nevezik, azonban ebből négy ponton csak hőszigetelési szempontból történik zárás, így vagyonvédelmi szempontból ez a zár csak alap biztonságot nyújt.

Mivel alap helyzetben a becsukott ajtószárnyat csak egy darab rugós nyelv feszíti a tokhoz középen, így ilyenkor az ajtószárny nem védett a deformáció ellen. Mivel a kilincs felhúzásával kulcsra zárás nélkül is létrejön az ajtószárny teljes magasságában a tokhoz való reteszelése -ami már védi a szárnyat a deformációtól-, így olyan helyeken, ahol az ajtót közvetlen napsugárzás éri, erősen ajánlott ez a folyamatos reteszelt állapot.

Két csap plusz két görgős zár

Ez a zár az alap négy görgős zár vagyonvédelmi szempontból továbbfejlesztett típusa, amin a két középső görgő két biztonsági csapra van cserélve. Működtetése szintén a kilincs felhúzásával történik, így aktiváljuk a felül és alul hőszigetelés szempontjából záródó görgőket, középen pedig egymás alatt a három biztonsági csapot. Ez a zár vagyonvédelmi szempontból már fokozott védelmet nyújt, kedvező ára miatt ezért rendkívül népszerű.

Mivel alap helyzetben a becsukott ajtószárnyat az alap zárhoz hasonlóan csak egy darab rugós nyelv feszíti a tokhoz középen, így ilyenkor az ajtószárny nem védett a deformáció ellen. Mivel a kilincs felhúzásával kulcsra zárás nélkül is létrejön az ajtószárny teljes magasságában a tokhoz való reteszelése -ami már védi a szárnyat a deformációtól-, így olyan helyeken, ahol az ajtót közvetlen napsugárzás éri, erősen ajánlott ez a folyamatos reteszelt állapot.

Maco 2 csap 2 görgő kép

Kampós, csapos zár

Ez a zár már maximális biztonsági fokozatot nyújt, ezért optimális választás lakásajtókhoz, ahol a bejárati ajtó védelme – mint egyetlen támadható nyílászáró – kiemelten fontos. Igény esetén ezt egy második, független zárbetéttel működtethető pótzár integrálásával van lehetőség még magasabb szintre emelni. A kulcs elfordításával egy biztonsági csap végzi a reteszelést középen, és két kampó plusz csap alul és felül. Ezek alapján ez a zár is – az alapzárhoz hasonlóan – öt pontos, azonban itt az összes csap és kampó reteszel vagyonvédelmi szempontból is.

Mivel a csak kilincsre csukott állapotban ennél a zárnál is egy darab rugós nyelv feszíti csak a szárnyat a tokhoz, és kilinccsel való reteszelésre nincs lehetőség,  a szárny deformáció elleni védelme kizárólag kulcsra zárt állapotban biztosított. Jellemzői miatt ezt a típust zárt lépcsőházi lakásajtókhoz, és az általában a szárnydeformációt előidéző napsütéstől védett helyen lévő nyitott lépcsőházi lakásajtókhoz ajánljuk. Emellett ez az ideális zár tolórúddal szerelt családi ház ajtókhoz is, ahol az egyetlen rugós nyelvet görgős zárnyelvre cseréljük.

Három nyelves, csapos zár

Ez a zár a kínálatunkban lévő legkorszerűbb típus, különlegessége a kilinccsel működtethető három rugós nyelv. Mit jelent ez valójában? A megszokott, mindenki számára ismert valamennyi ajtózár egy rugós nyelvvel rendelkezik, ez a nyelv tartja az ajtószárnyat a kulcsra zárás nélküli állapotban csukva. Miért nem elegendő ez? A műanyag bejárati ajtók alapanyaguk révén rugalmasak, így ha rendszeresen csak kilincsre zárjuk ajtónkat, és napsütés éri, akkor a szárny deformálódhat, melynek eredménye az alul és felül kialakuló nem megfelelő tömítés.

A három nyelves zár használata során ezzel szemben csak kilincsre csukáskor is három ponton feszíti a rúdzár a tokra az ajtószárnyat: alul, középen és felül, amik a kilincs lenyomására egyszerre nyitnak. Ezeket egészíti ki a megszokott középső retesz mellett egy kulccsal működtethető alsó és felső biztonsági csap, így a deformáció elleni védelem mellett ez a típus is maximális vagyonvédelmet nyújt. Emiatt ezt a zárat ajánljuk minden családi ház bejárati ajtajához, ahol jellemzően nincs folyamatosan kulcsra zárva az ajtó. Továbbá ezzel a zárral lehetőség van 2400 mm tokmagasságú, felülvilágító nélküli, teljes magasságban nyíló ajtó gyártására is, ami eddig kizárólag a magasabb árkategóriás alumínium bejárati ajtóknál volt elérhető.

Felosztás

A bejárati ajtók felosztását a rendelkezésre álló nyílásméret határozza meg. Egy nyíló ajtószárny legnagyobb tokkülmérete általában 1000 × 2100 mm, így amennyiben ennél nagyobb nyílásba kell bejárati ajtót építeni, szükségessé válik még egy nyíló szárny, vagy fix oldal-és felülvilágító ablak tervezése. 

A kétszárnyú bejárati ajtók minimális tokszélessége 1500 mm, ezért ha ennél keskenyebb a falnyílás, akkor fix oldalvilágítóban kell gondolkodni, ha pedig 2100 mm-nél magasabb ajtóra van szükséged, akkor fix felülvilágító ablakkal szereljük. 

De ha azt szeretnéd, hogy az erkélyajtókhoz és toló teraszajtókhoz hasonlóan teljes magasságban nyíljon a bejárati ajtód is, akkor nálunk a forradalmi három nyelves zár használatával erre is van lehetőség!

Egyszárnyú ajtó
Egyszárnyú ajtó
Kétszárnyú ajtó
Kétszárnyú ajtó
Felülvilágítós ajtó
Felülvilágítós ajtó
Oldalvilágítós ajtó
Oldalvilágítós ajtó
Oldal és felülvilágítós ajtó
Oldal és felülvilágítós ajtó

Szerelékek

Hisszük, hogy a minőség és az esztétikum a részletekben rejlik. Ahhoz, hogy bejárati ajtód valóban minőségi érzetet nyújtson fontos, hogy milyen szerelékeket használunk. Mik azok a szerelékek?

Ajtópántok

Az ajtópántok biztosítják hosszú távon a szárny megfelelő illeszkedését, ezek viselik annak teljes súlyát. Sajnos a legtöbb műanyag bejárati ajtót rossz minőségű pánttal szerelik a kedvezőbb ár elérése miatt, amivel mi nem értünk egyet, ezért kizárólag minőségi ajtópántokat használunk három kategóriában. Ha a klasszikus formák tetszenek, válassz a szárny felületére szerelt alap, kedvező árú Medos, vagy prémium, 130 éve az ajtópánt piacon lévő Simonswerk leveles ajtópántjaink közül, ha a modernebb stílust kedveled, akkor a te bejárati ajtódat a szintén német Simonswerk altal gyártott hengerpántokkal javasoljuk szerelni, amik visszafogottabb, elegánsabb megjelenést nyújtanak. Mi az ezüst színt ajánljuk, de rendelkezésre áll bronz, fehér, és fekete változat is.

Ajtópántok
Medos leveles pánt, kedvező ár, jó alap
Medos leveles pánt, kedvező ár, jó alap
Simonswerk leveles pánt, biztos működés 130 éve
Simonswerk leveles pánt, biztos működés 130 éve
Simonswerk hengerpánt, precizitás és elegancia
Simonswerk hengerpánt, precizitás és elegancia
Ajtókilincsek

Ajtókilincsek

Az ajtód komfortos használatához és megjelenéséhez a minőségi ajtókilincseink is hozzájárulnak. Ha a kedvező ár az elsődleges szempont, akkor fehér színben az alap Medos Victoryt, ha az íves, egyszerűbb formák tetszenek a részletekig minőségi kidolgozással, akkor a Hoppe Lima típust, ha a mai trendek vonzanak, akkor pedig a robosztus és teljesen szögletes megjelenésű Medos Dublint ajánljuk. Ahhoz, hogy lakásod vagy házad nyílászárói teljes összhangban legyenek, a választott kilincs típussal kell ablakaidat és erkélyajtódat is szerelni.

Medos Victory alap ajtókilincs
Medos Victory alap ajtókilincs
Hoppe Lima íves ajtókilincs
Hoppe Lima íves ajtókilincs
Medos Dublin szögletes ajtókilincs
Medos Dublin szögletes ajtókilincs

Tolórúdak

A modern megjelenésű családi házak bejárati ajtóinak kedvelt szereléke külső oldalon a tolórúd. Ilyenkor nincs az ajtón kívül kilincs, ami exkluzív megjelenést kölcsönöz. Válassz íves, vagy szögletes keresztmetszetű Hoppe tolórúdjaink közül, és legyen a te ajtód a legszebb! Fontos azonban, hogy ezeknél az ajtóknál kompromisszumot kell kötni a használatot tekintve a külső kilincs hiánya miatt. A legkorszerűbb, három nyelves zár használatával kívülről kizárólag kulccsal nyitható az ajtó, a kampós, csapos zár plusz görgős zárnyelv alkalmazásával pedig az ajtószárny deformáció elleni védelme nem biztosított.

Egyéb kiegészítő szerelékek

Ahhoz, hogy bejárati ajtód valóban maximálisan megfeleljen elvárásaidnak további kiegészítő szerelékekre lehet szükség.

Minden ajtót alapáron minőségi, de egyszerű műszaki tartalommal bíró Roto cilinder zárbetéttel szerelünk 3 db gyári kulccsal. Ez a zárbetét csak alap biztonságot nyújt, ezért erősen ajánlott idővel lecserélni. Mivel a piacon rengeteg, különböző kategóriájú zárbetét kapható nagyon széles árkategóriában, ezért egy kis utánajárással mindenki saját maga beszerezheti és kicserélheti a választott típusra, hiszen szaktudást nem igényel, csak a tartozékként benne lévő betét méretével kell azonosat vásárolni. De természetesen van lehetőség már eleve magasabb vagyonvédelmi fokozattal bíró típussal rendelni az ajtót, ha erre van igény, cégünk a Titan I6 törésvédett, vészfunkciós zárbetétet kínálja 5 db gyári kulccsal. A vészfunkció rendkívül hasznos jellemző, hiszen a belső oldalon a zárban lévő kulcs ellenére az ajtó kívülről nyitható marad.

Lakás bejárati ajtók megszokott és nagyon hasznos kiegészítője az optikai kitekintő, aminek segítségével belülről láthatjuk, hogy ki áll az ajtó másik oldalán. Fontos, hogy az optikai kitekintő nem alaptartozék, az opcionálisan kérhető.

Kívül tolórúddal szerelt, kilinccsel nem rendelkező bejárati ajtók kiegészítője lehet a görgős zárnyelv, ami a csak egy rugós nyelvvel rendelkező ajtózárakba integrálható. Ennek segítségével az ajtó kívülről kilincs nélkül is nyitható nyomás hatására, azonban az ezzel szerelt ajtók hajlamosak lehetnek nagy huzat hatására a kinyílásra, illetve a szárnydeformációtól folyamatosan védő 3 nyelves zárakba nem szerelhető.

Titan I6 törésvédett zárbetét
Titan I6 törésvédett zárbetét
Optikai kitekintő lakásajtókhoz
Optikai kitekintő lakásajtókhoz
Görgős zárnyelv tolórudas ajtókhoz
Görgős zárnyelv tolórudas ajtókhoz

Ismered a szolgáltatásainkat?

Műanyag nyílászárók, külső és belső árnyékolástechnikai termékek, szúnyoghálók, beltéri ajtók, szekcionált garázskapuk, tetőablakok, párkányok és könyöklők cseréje és beépítése teljes kivitelezéssel.

Színek

Ha szeretnéd a műanyag nyílászárók számtalan előnyét élvezni, de a ház külső vagy belső hangulatához fa, festett, vagy fém hatású felület illik, akkor természetesen arra is van lehetőség.

A rendelkezésre álló dekorfóliákat az ablakok és ajtók alapanyagául szolgáló műanyag tok-és szárnyprofilokra még a gyártás előtt rákasírozzák, amik teljesen UV és időjárásállóak, így nem kell tartani leválástól vagy fakulástól.

Amennyiben a fólia csak egy oldalra kerül, akkor a nyitott állapotban látható belső falcterületek fehér színűek, amennyiben mindkét oldal színes, úgy ezek a részek is a fóliával leginkább harmonizáló szürke, világos, vagy sötétbarna színűek. Kedvezőbb ár és rövidebb gyártási határidő mellett nyolc dekorfólia alapszínként érhető el, a könnyebb áttekinthetőség miatt a magasabb felárral és hosszabb gyártási idővel rendelhető extra színeket pedig különböző kategóriákba soroltuk.

Szín kategória szűrő

Woodec Turner Oak toffee

Woodec Turner Oak malt

Woodec Sheffield Oak concrete

Woodec Sheffield Oak alpine

Alux fehéralumínium

REHAU 1646L

Alux kőszürke

REHAU 1637L

Alux szürke alumínium

REHAU 1639L

Alux antracit

REHAU 1641L

Szálcsiszolt alumínium

REHAU 1049L

Antracitszürke kefézett

REHAU 1392L

Crown Platin

REHAU 1398L

Világosszürke erezett

REHAU 7666

Achátszürke erezett

REHAU 5855

Sima szürke

REHAU 1059L

Szürke erezett

REHAU 9922

Sima szignálszürke

REHAU 459L

Pirit

REHAU 1434L

Kvarcszürke sima

REHAU 926L

Kvarcszürke erezett

REHAU 1014L

Bazaltszürke erezett

REHAU 134L

Basic bejárati ajtócsalád

Főleg társasházi lakások bejáratához, de tulajdonképpen minden kedvező árfekvésű bejárati ajtó megoldást kereső ügyfelünknek kínáljuk Basic ajtócsaládunkat. Ezek az ajtók a többi ablakunkkal és ajtónkkal teljesen azonos nyugat-európai gyártástechnológiával készülnek kimagasló minőségben, de egyszerűbb műszaki tartalommal, klasszikus, modern és egyszerű stílusban is nagyon kedvező áron. A Basic ajtók a fehér szín mellett antracit faeres, antracit sima, aranytölgy és dió színben érhetőek el. Előzetes árajánlatoknál – amennyiben az egyeztetés során nincs külön kitérve rá – minden esetben Basic ajtókkal kalkulálunk.

Technikai információk:

Ingyenes árajánlat 72 órán belül

Előzetes egyeztetés alapján ingyenes árajánlatot készítünk Neked és minden kérdésedre választ adunk.

Gyors kivitelezés

A Te Ablakod csapata szakszerűen, rövid határidőn belül leszállítja a termékeket és igény esetén kivitelezi a beépítést.

Ingyenes árajánlat 72 órán belül

Előzetes egyeztetés alapján ingyenes árajánlatot készítünk Önnek és minden kérdésére választ adunk.

Gyors
kivitelezés

A Te Ablakod csapata szakszerűen, rövid határidőn belül leszállítja a termékeke és igény esetén kivitelezi a beépítést.

Állami
támogatás

Most akár féláron tudod beszerezni az új nyílászárókat, hiszen nálunk is igénybe vehető az Otthonteremtési támogatás.

Töltsd le ingyenes útmutatónkat, hogy segíthessünk eligazodni a termékek rengetegében!

Ebből a rövid dokumentumból megtudhatod mikor, milyen nyílászárót érdemes használni. Kattints a gombra és töltsd le ingyenesen!

Töltsd ki az űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!

Az alábbi űrlapban a név, az e-mail, a telefonszám és a hol találtál ránk megadás és az adatkezelési tájékoztató elfogadása kötelező.

Ajánlatkérés

A gombra kattintás után 72 órán belül munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot!

Házépítésbe vagy felújításba vágtál, és a lehető legjobb nyilászáró megoldást keresed?

Nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged van!