Műanyag bejárati ajtók

Műanyag bejárati ajtók

Bejárati ajtók

Minden műanyag bejárati ajtó kifejezetten erre a célra kifejlesztett széles tokból és szárnyból készül. A műanyag profilok belsejében 2mm-es erős zártszelvény és acélmerevítések biztosítják a kifogástalan statikai merevséget. Ezek a bejárati ajtók egytől-egyig alapáron tartalmaznak sarokmerevítő elemeket, melyek további statikai merevséget biztosítanak, ami nagyon ritka a hazai ajtógyártásban.

Minden bejárati ajtónk alap esetben ötpontos zárral készül, ami hőszigetelési szempontból maximálisan, megállja a helyét. A tökéletes betörésvédelem érdekében az alap zárszerkezet mellé különböző biztonsági fokozatot nyújtó zárrendszereket ajánlunk. Az ajtók szín- és formavilág szerint is variálhatók, lehetnek osztottak, vagy díszpanelesek, ezek a nyílászárók így gyakorlatilag végtelen stílusban érhetők el nálunk.

Mellékajtók

A kínálatunkban található műanyag mellékajtók műszakilag nagyrészt megegyeznek a műanyag bejárati ajtóink technikai paramétereivel. A mellékajtók leginkább abban különböznek a bejárati ajtóktól, hogy használatuk az alacsonyabb forgalmú bejáratokhoz ajánlott, mint például a hátsó- vagy garázs bejárat.

Továbbá üveges kialakítás esetén a keskenyebb szárnyprofilnak köszönhetően nagyobb üvegfelületet biztosít, mint az azonos tok külméretű bejárati ajtók. Az alkalmazható zárszerkezetek és a kitöltési lehetőségek (üveges, osztott vagy díszpaneles) megegyeznek a bejárati ajtóknál alkalmazható megoldásokkal.

Műanyag mellékajtók

Tolórudas ajtók

Tolórudas ajtók

Műanyag tolórudas ajtóinknál kilincs helyett a nyílászáró egyik, vagy mindkét oldalán többféle hosszúságú tolórúd alkalmazható. A választható tolórudak hossza 300 mm-től akár 2100 mm is lehet.

Ezek az ajtóink kizárólag automata zárral, a tolórúddal szerelt oldalon pedig csak kulcs működtetéssel érhetők el kínálatunkból.

Ingyenes árajánlat 72 órán belül

Előzetes egyeztetés alapján ingyenes árajánlatot készítünk Önnek és minden kérdésére választ adunk.

Gyors
kivitelezés

A Te Ablakod csapata szakszerűen, rövid határidőn belül leszállítja és igény esetén kivitelezi a beépítést.

Állami
támogatás

Most akár féláron tudod beszerezni az új nyílászárókat, hiszen nálunk is igénybe vehető az Otthonteremtési támogatás.

Töltsd le ingyenes útmutatónkat, hogy segíthessünk eligazodni a termékek rengetegében!

Ebbőla rövid dokumentumból megtudhatod mikor milyen nyílászárót érdemes használni. Kattints a gombra és töltsd le ingyenesen!

Töltsd ki az űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!

Az alábbi űrlapban csak a név, e-mail és a telefonszám megadása és az adatkezelési tájékoztató elfogadása kötelező.

A gombra kattintás után 72 órán belül munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot!