⭐️ 5 év teljes körű garanciát biztosítunk minden általunk beépített termékre és általunk elvégzett munkára lakossági felhasználás mellett!

Szolgáltatásaink

Ismerj meg minket, termékeinket és szolgáltatásainkat, és bízd meg csapatunkat nyílászáróid kivitelezésével!

A Te otthonod. Miben tudunk segíteni?

Tudtad, hogy ha akár felújításkor, akár házépítéskor nyílászárókra van szükséged, mi végigvezetünk a teljes folyamaton? Hozz össze minket házad tervezőjével, és mi minden szükséges részletet megbeszélünk vele, hogy neked csak élvezni kelljen új ablakaidat, ajtóidat. Lássuk részletesen, hogy miben számíthatsz ránk!

Műanyag nyílászárók cseréje és beépítése teljes kivitelezéssel

A legmodernebb technológiával, minőségi alapanyagokból készült Realtherm műanyag ablakokat és ajtókat kínálunk négy különböző  rendszerből, így minden igényre megtaláljuk a megfelelő műszaki tartalommal rendelkező nyílászárót. Fix üvegfalak, egy és kétszárnyú bukó-nyíló ablakok, hagyományos erkélyajtók, toló teraszajtók, és különböző műszaki megoldásokat kínáló bejárati ajtók állnak rendelkezésre. Természetesen számíthatsz ránk a szakszerű kivitelezésében is, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy ezen termékek hosszú távon megfelelő hő- és hangszigetelést biztosítsanak. Ezt a kizárólag professzionális szerszám- és alapanyag-használat, és saját kivitelező kollégáink nagyfokú szakmai felkészültsége biztosítja.

Külső és belső árnyékolástechnikai termékek és szúnyoghálók felszerelése

Külső és belső árnyékolástechnikai termékek széles választékát kínáljuk akár új ablakokkal együtt, akár már meglévő nyílászáróidra, amik szakszerű felszerlését is elvégezzük szükség szerint. Kívülre az akár teljes sötétséget nyújtó redőnyökből, vagy a modern megjelenést biztosító zsaluziákból és zipscreenekből választhatsz, belülre pedig a még mindig nagyon praktikus reluxákákat, rolettákat és szalagfüggönyöket ajánljuk. A házad vagy lakásod zavaró rovarok elleni védelemét fix, elhúzható, vagy eltolható szúnyoghálók felszerelésével biztosítjuk, de természetesen elérhetőek nálunk a legkorszerűbb pliszé rendszerek is. A teljes teraszodat szeretnéd fedni és árnyékolni? Akkor is jó helyen jársz, hiszen az egyre népszerűbb pergolák telepítésében is szívesen állunk rendelkezésedre.

Beltéri ajtók cseréje és beépítése

Minden helyzetre van megoldásunk a beltéri ajtók területén is, hiszen minden ajtónk teljesen egyedi méretben készül, így nincs olyan nyílás, ami problémát okozhat. Kis mértékben ütés és karcálló CPL felületek állnak rendelkezésre vázkeretes ajtószárny felépítéssel, 26 féle választható színben. Felújítások esetén természetesen vállaljuk a régi beltéri ajtók kibontását is, mely előtt a helyszíni felmérés során átfogó tájékoztatást adunk mindenről, pl. a meglévő padló és falburkolatok új ajtók elhelyezése után várható állapotáról is. A hosszú távon megfelelő rögzítést pedig a szakszerű beépítés során alkalmazott, a tokgumi mögött elhelyezett rejtett csavarozásokkal biztosítjuk, amivel a jellemzően csak ragasztásos beépítési technikák mellett egyedülállóak vagyunk a beltéri ajtó kivitelezések területén.

Szekcionált garázskapuk telepítése

Garázskapu megoldás? Akkor is A Te Ablakod. Nagy szakmai hozzáértéssel, több éves tapasztalattal telepítjük a több, mint 100 éves múlttal rendelkező, első számú magyar gyártó, a Kling szekcionált garázskapuit. A rendkívül jó ár-érték arány mellett a saját tervezés és gyártás, a minőségi alapanyagok, és a rövid gyártási idő is kulcsfontosságú szerepet játszik népszerűségében. Sima, és középbordás kialakítású panelek állnak rendelkezésre a fehér, antracit, aranytölgy, és dió alapszínek mellett bármilyen RAL színben, illetve mindegyik panel hőszigetelt, és ujjbecsípődés ellen is védett.

Tetőablakok cseréje, vagy új tetőablakok beépítése

Cégünk a méltán legnépszerűbb Velux tetőablakok hivatalos kereskedő partnere. Kollégáink a megfelelő kivitelezői szaktudást a gyártó hivatalos tanfolyamain sajátították el, a mögöttünk álló több éves gyakorlattal pedig már a Velux ajánlott beépítői címmel végezzük ezt a tevékenységet. A kedvezőbb árkategóriát előtérbe helyező ügyfeleinknek is van megoldásunk, hiszen a magyar fejlesztésű és gyártású Schindler tetőablakok is megtalálhatóak kínálatunkban. Fordulj hozzánk bizalommal akár meglévő tetőablak cseréjében, akár új tetőablak beépítésében új nyílás kialakításával, akár az ezek után szükséges tetőablak körüli belső kávák gipszkartonnal való felépítésében keresel szakmai segítséget.

Párkányok, könyöklők, és egyéb kiegészítők felszerelése

Új nyílászárók kivitelezésekor szinte biztos, hogy szükséged lesz kapcsolódó kiegészítő termékekre is, amelyek felszerelésében szintén számíthatsz ránk. A műanyagból vagy kőből készített belső könyöklők esztétikusak és kényelmesek, az alumíniumból vagy kőből készülő külső párkányok pedig a megfelelő vízelvezetést biztosítják. Ha nyílt égésterű készüléket üzemeltetsz az új nyílászáróval szinte hermetikusan lezárt helyiségben, vagy csak egyszerűen nyugodtabb vagy az automatikusan biztosított párakivezetés esetén, akkor kérd ablakodat automata szellőző berendezéssel. De ha bejárati ajtódat szeretnéd speciális, magasabb vagyonvédelmi osztályba sorolt zárbetéttel felruházni, akkor is fordulj hozzánk bizalommal.

És ez még nem minden...

Professzionális tanácsadás

Szakmai tapasztalunk segítségével személyesen üzletünkben, telefonon, vagy elektronikus levelezés formájában is szívesen adunk tanácsot nyílászárókkal kapcsolatos kérdésekben, akár az új lakóépületek ablakait és ajtóit érintő kivitelezői munkálatokban is.

Szakmai termékbemutatás

Minden igényt kielégítő, exkluzív bemutatótermünkben valamennyi rendszerünket szívesen bemutatjuk működés közben. Megtalálhatóak különböző típusú ablakok, erkélyajtók, toló teraszajtók, bejárati-és beltéri ajtók, valkamint kölönböző árnyékolástechnikai termékek és szúnyoghálók is.

Hitelügyintézés

Cégünk a Magyar Cetelem Bank partnere, így a nyílászáró kivitelezés összegét vagy teljesen, vagy részben lehetőség van akár kamatmentes részletfizetéssel is megvásárolni. Az ügyintézés lebonyolítása kényelmesen, üzletünkben történik, az elfogadott árajánlat után csak a megfelelő dokumentumok szükségesek a kolléganőink által helyben bonyolított ügyintézéshez.

Díjmentes helyszíni felmérés

Nyílászárócsere tervezése esetén díjmentesen vállaljuk a helyszíni felmérést, aminek keretében felkészült kollégánk segítségével a méretek felvétele mellett szakmai tanácsokat is adunk az esetlegesen szükséges kiegészítő termékekről és visszajavítási munkákról is. Mivel ez a szolgáltatásunk teljesen díj-és kötelezettségmentes, így előzetes ajánlatkérés előtt is érdemes már igénybe venni.

Szakszerű, innovatív beépítés

A minőségi termékek kizárólag szakszerű beépítés esetén működnek hosszútávon problémamentesen. Cégünk nagyon fontosnak tartja a megfelelő, már a szerelőhézagok szigetelőhabbal való kitöltése előtt is stabil rögzítést, amit innovatív technológiák bevezetésével, homlokzati nyílászáróknál speciális dübelek, beltéri ajtóknál pedig kisfejű tokrögzítőcsavarok használatával érünk el.

Párazáró beépítés

Az évek múlásával a szerelőhézagok kitöltésére használt poliuretán hab szigetelő képessége romlik, mert a levegőből felvett nedvesség hatására szerkezete megváltozik. Ennek elkerülése érdekében a kivitelezés során belülre párazáró, kívülre pedig páraáteresztő anyagot hordunk fel a szigetelőhab felületére. Új ingatlanok nyílászáró-kivitelezése során mindenképpen ajánlott ezt a technológiát igénybe venni.

Nyílások bővítése és szűkítése

Amennyiben ablak helyére ajtót, vagy erkélyajtó helyére ablakot szeretnél, cégünkre akkor is számíthatsz. Vállaljuk nyílások bővítését a főfal és a szigetelés bontásával, a keletkezett hulladék elszállításával, illetve főfalak szűkítését YTONG elemekkel való szakszerű falazással, a külső szigetelés visszaépítésével, akár színezésével.

Új nyílások kialakítása

Amennyiben egy olyan helyre álmodtál meg nyílászárót, ahol eddig nem volt, vagy egy kisebb erkélyajtó helyére egy hatalmas tolóajtót szeretnél ne hagyd magad lebeszélni. Cégünk megfelelő szaktudással és eszközökkel vállalja teljesen új nyílások kialakítását is főfalakban, mely során szembe fordított acélidomokat vésünk be és erősítünk egymáshoz, így biztosítva a megfelelő statikát.

Ablakkávák javítása, visszaépítése

Nyílászárók bontása és beépítése után sűrűn előfordul, hogy a szélesebb régi ablak-és ajtótokok és régi nagy redőnyszekrények miatt a belső részen nagy felületű szerkezeti károsodás marad látható. Cégünk vállalja ezen falrészek hézagmentes szigetelőanyaggal való visszaépítését, vakolását, és élvédőzött gipszkartonnal való burkolását is.

Nyílászárók daruzása

Amennyiben a mai kornak megfelelő, nagy méretű és súlyú üvegfelületeket álmodtál meg, ránk akkor is számíthatsz. Ilyen esetben gyártónk egyenesen a kivitelezés helyszínére szállítja a terméket, ahol kollégáinkat megkímélve emelő pókdaru segítségével juttatjuk el és emeljük a helyére a szerkezetet.

Díjmentes raktározás

Amennyiben olyan típusú ember vagy, aki előre tervez és gondolkozik, akkor akár felújításba, akár építkezésbe vágsz, már a tervezési fázisban lehetőséged van nyílászáróidat megrendelni, elkerülve ezzel a későbbi áremelkedéseket. Ilyen esetben hatalmas raktárunkban teljesen díjmentesen vállaljuk a szerkezetek raktározását.

Garanciális ügyintézés

Rugalmas ügyintézés keretein belül végezzük az általunk beépített nyílászárók utólagosan felmerülő beállítását és az esetlegesen meghibásodott alkatrészek mielőbbi cseréjét. Ezt az 5 éves teljeskörű garancia időn belül díjmentesen, azt követően pedig előzetes árajánlat alapján végezzük el.

Szolgáltatási területeink

A szolgáltatási területek Budapesten, Pest megyében, Fejér megyében, Tolna megyében, Bács-Kiskun megyében és a Balaton parti települések részein helyezkednek el.

Munkamenet

Bemutatjuk, hogy milyen munkafolyamatokra és milyen lépésekre számíthatsz nálunk a közös együttműködés során. Már várjuk a közös munkát.

Partnereink

Ügyfélvélemények

Elégedett ügyfeleink mondták

Töltsd ki az űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!

Az alábbi űrlapban a név, az e-mail, a telefonszám és a hol találtál ránk megadás és az adatkezelési tájékoztató elfogadása kötelező.

Ajánlatkérés

A gombra kattintás után 72 órán belül munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot!

Házépítésbe vagy felújításba vágtál, és a lehető legjobb nyilászáró megoldást keresed?

Nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged van!