fbpx

Melyik szolgáltatásunk érdekelne?

SPECIÁLIS BEÉPÍTÉS

Az évek múlásával a poliuretán hab szigetelő képessége romlik, mert a nedvesség hatására szerkezete megváltozik. Ennek elkerülése érdekében fejlesztették ki a azt a technológiát, mely során belülre párazáró, kívülre pedig páraáteresztő anyag kerül.

 

 

 

BONTÁS ÉS BEÉPÍTÉS

A termékek leszállítása után szükség szerint megtörténik a régi szerkezetek bontása, ezt követően pedig az új ablakok és ajtók helyes pozícióba történő beállítása. Rögzítésük tokon keresztüli csavarozással és a hézagok pur-habbal való kitöltésével történik.

UTÓLAGOS BEÁLLÍTÁS

Vállaljuk az általunk beépített nyílászárók utólagos beállítását és a meghibásodott alkatrészek mielőbbi cseréjét. Ezt a garancia időn belül díjmentesen, utána előzetes árajánlat alapján végezzük el.

 

HELYREÁLLÍTÁS

 Vállaljuk a nyílászáró csere után keletkező szerelési hézagok és falsérülések javítását, régi redőnytokok szigetelését. Ezeket takarólécezéssel, gipszkartonozással és vakolással végezzük.

Díjmentes felmérés

Nyílászáró csere igény esetén díjmentesen vállaljuk a helyszíni felmérést, amikor a méretek felvétele mellett szakmai tanácsokat adunk az esetlegesen szükséges kiegészítő termékekről és a várható visszajavítási munkák szükségességéről is.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Díjmentes tanácsadás

Szakmai tapasztalunk segítségével akár személyesen üzletünkben, akár elektronikus levelezés formájában is szívesen adunk tanácsot nyílászárókkal kapcsolatos kérdésekben, de akár az új épületek nyílászárókat érintő kivitelezői munkálataiban is.

Vedd fel velünk a kapcsolatott!

Az alábbi űrlapban csak a név, e-mail és a telefonszám megadása kötelező.
A többi mező kitöltését csak a gyorsabb és pontosabb ügyfélkezelés érdekében tettük bele:

1 + 10 =

Hívj minket bizalommal!

06 25 786 110

Itt érsz el minket:

2400 Dunaújváros, Devecseri u. 6.
Telefon: 06 25 786 110
Mobil: 06 20 287 4400

A weblapon található minden tartalom a Szerzői jogról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján 
szerzői jogi oltalom alatt áll 
és a ATABAU-ÉPKER Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezi.

© 2020. Minden jog fenntartva.