⭐️ 5 év teljes körű garanciát biztosítunk minden általunk beépített termékre és általunk elvégzett munkára lakossági felhasználás mellett!

Munkamenet

Ismerd meg, hogyan zajlanak nálunk a munkafolyamatok, és mire számíthatsz a közös együttműködés során.

Ismerd meg, hogyan zajlanak nálunk a munkafolyamatok, és mire számíthatsz a közös együttműködés során:

1. lépés
Keress meg bennünket emailben, vagy telefonon, de szívesen látunk személyesen is 130 m2-es dunaújvárosi üzletünkben. Megkeresésedet követően megbeszéljük igényeidet, elmondjuk, hogy tapasztalatunk szerint melyik termékünk lenne neked megfelelő, és elkészítjük előzetes árajánlatunkat.

2. lépés
Ha előzetes anyagunk átnézése alapján úgy gondolod, hogy szívesen dolgoznál velünk, akkor jelezz vissza, és kérd teljesen díjmentes helyszíni felmérésünket. Ekkor az előzetesen leegyeztetett időpontban felkeresünk a helyszínen, ahol a pontos méretek meghatározása mellett megbeszéljük az ahhoz szükséges szolgáltatásokat is, hogy elégedett legyél a kivitelezést követően.

3. lépés
A helyszíni felmérésen készült jegyzőkönyv alapján átdolgozzuk az előzetes árajánlatot, amit emailben megküldünk részedre. Ez az ajánlat már a valós vállalási árat tartalmazza, ami bizonyos esetekben akár jelentősen eltérhet az előzetes ajánlat összegétől. Azért, hogy minden érthető legyen, egy speciális szoftver segítségével, ábrákkal illusztrált részletes árajánlatot készítünk minden esetben. Így laikusként is könnyen összehasonlíthatóak az anyagok, amiből könnyen kiderülnek az árat befolyásoló változások. Természetesen bármelyik tételnél kérdésed merülne fel, kollégáink szívesen segítenek akár telefonon, akár emailen.

4. lépés
Ezt követően már csak rajtad múlik, hogy mikor kezdjük a közös munkát. Nagy örömmel fogadjuk válaszodat, amiben jelezned kell rendelési szándékodat, és meg kell adnod a számlázási adatokat. Ha van lehetőséged a személyes megjelenésre annak örülünk, de szerződéseink nagy részét már elektronikusan, emailben kötjük. Ekkor elkészítjük a megrendelésed visszaigazolását a pontos kivitelezési időponttal, és előlegként meg kell fizetned a vételár felét, amiről előlegszámlát állítunk ki. Fontos tudnod, hogy a szerződésben a kivitelezés időpontját napra pontosan rögzítjük, így könnyen fogod tudni az esetleges előkészületeket ehhez igazítani.

5. lépés
A néhány hét várakozás után a szerződésben rögzített kivitelezési időpontot megelőző munkanapon telefonon megkeresünk, amikor pontosításra kerül a várható másnapi érkezésünk, és a fennmaradó vételárrész számlázása.

6. lépés
Eljött a nap, kivitelező kollégáink a kora délelőtti órákban megjelennek nálad, és megkezdődik a munka. Zajosak és koszosak leszünk, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legkisebb kellemetlenséget okozzuk. A kivitelezés időtartamát valamennyi alkalommal pontosan meghatározzuk már szerződéskötéskor, ezt jellemzően tartani is szoktuk. A megrendelt termékek és szolgáltatások teljesítése után csoportvezető kollégánktól át kell venned a munkát, és alá kell írnod a dokumentációkat. Kapni fogsz tőlünk szállítólevelet, számlát, teljesítés igazolást, és teljesítmény nyilatkozatot is. A kivitelezés elkészült, a helyükre kerültek a gyönyörű, új nyílászárók!

7. lépés
A számlán szereplő összeg kiegyenlítését a lejárati időpontig várjuk, köszönjük pontosságodat. Amennyiben valamilyen hiányosság jegyzőkönyvezésre került, akkor a végszámla összegéből az elmaradt termék vagy szolgáltatás értékével arányos összeg visszatartására jogosult vagy. A hiányzó tétel várható pótlásával kapcsolatban emailben mindenképpen tájékoztatást adunk, és amint az rendelkezésünkre áll telefonon keresünk fel időpontegyeztetés miatt. Amennyiben éltél a végszámlából visszatartással, úgy annak az összegnek a kiegyenlítése ilyenkor válik esedékessé. Bízhatsz bennünk, még egyetlen alkalommal sem hagytunk magunk mögött elégedetlen ügyfelet és befejezetlen munkát!

8. lépés
Természetesen a szerződés lezárása után sem engedjük el a kezedet. Amennyiben a későbbiekben bármilyen problémát tapasztalsz az általunk beépített termékekkel, azt a megrendelés számára hivatkozva elektronikusan kell bejelentened nálunk. Ezt követően az esetleges beállításokat és a meghibásodott alkatrészek cseréjét telefonos időpontegyeztetést követően garancia időn belül díjmentesen, azt követően pedig előzetes árajánlat alapján végezzük el.

Várjuk megkeresésed és a közös munkát!

Töltsd ki az űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!

Az alábbi űrlapban a név, az e-mail, a telefonszám és a hol találtál ránk megadás és az adatkezelési tájékoztató elfogadása kötelező.

Ajánlatkérés

A gombra kattintás után 72 órán belül munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot!

Házépítésbe vagy felújításba vágtál, és a lehető legjobb nyilászáró megoldást keresed?

Nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged van!