⭐️ 5 év teljes körű garanciát biztosítunk minden általunk beépített termékre és általunk elvégzett munkára lakossági felhasználás mellett!

Zsaluziák

Elhoztuk neked a tökéletes zsaluziarendszert, ismerd meg, és legyen a tiéd!

A Te otthonod. A Te zsaluziád.

A modern, letisztult építészeti stílust kedvelők számára napjaink egyik legkedveltebb árnyékoló típusa a zsaluzia. Számos import és hazai gyártású termékkel találkozhatunk különbőző műszaki megoldásokkal, melyek közül a kompromisszumok nélküli önhordó rendszerek jellemzően magasabb árfekvést képviselnek, nekünk mégis sikerült egy ilyen típusú, minden szempontból legmagasabb szintű zsaluziát elhozni neked megfizethető áron.

A zsaluziákról bővebben

A mindenki számára jól ismert belső árnyékoló típus, a reluxa működési elvét követve került kifejlesztésre a zsaluzia, ami minden esetben kívülre, akár a homlokzatra, de jellemzően a nyílászáróra kerül felszerelésre. Az árnyékolásról a tokba rögzített karnisról függesztett lamellák gondoskodnak, amik vízszintes alapállásukban nem sötétítenek, hanem csak szűrik a helységbe áramló közvetlen napfényt. Ezek a lamellák sötétítés céljából függőleges helyzetbe állíthatóak, vagy felülre egy tokba gyűjtve szükség esetén teljesen felhúzhatóak. Megjelenésük robosztus, elegáns, így nem csak árnyékolás, hanem építészeti díszítő elem funkciót is ellátnak.

A zsaluziákról bővebben
Alutechnic PRO zsaluziarendszerek

Alutechnic PRO zsaluziarendszerek

Az általunk kínált ALUTECHNIC PRO zsaluziarendszer rendelkezik az összes olyan jellemzővel, ami a technológia jelenlegi fejlettségének maximálisan megfelel. Önhordó felépítésének köszönhetően nincs szükség a sokszor bonyolultan elhelyezhető tartrókonzolok rögzítésére, a masszív tokozat a lefutósínek tetejébe ül, majd a redőnyökhöz hasonlóan a teljes szerkezetet a lefutósítek tartják. Így rögzítése rendkívül egyszerű, a kivitelezéskor felléphető problémák minimálisak, a felszerelési munka gyors, így költséghatékony. További előnye más típusokkal szemben, hogy az extrudált, egy elemből álló tokozat elején nincsenek szegecselések, így megjelenésük látszó tokozatnál is kifejezetten minőségi látványt nyújt.

Előnyök, technikai jellemzők:
Választható lamellák

Választható lamellák

Kizárólag Z90 peremezett, gumírozott lamellákat használunk, amik a jelenleg legmodernebb technológiával készülnek, a visszaperemezés miatt pedig kifejezetten merevek. Az önhordó kialakításnak köszönhetően a lefutósínek oldalt teljesen rázárnak a nyílászáró függőleges tokfelületére, ezért ezek a zsaluziák kategóriájukban rendkívül jól sötétítenek, hálószobákhoz is használhatóak. Szélállóságuk is kiváló, 90 km/h erősségig probléma nélkül használhatóak. A lamellák 14 féle színben alapáron, 2 faeres színben pedig felárral érhetőek el, amikhez a lefuósínek és tokok színe illeszkedik, vagy igény esetén eltér.

Fehér
Fehér
Achátszürke
Achátszürke
Szignálszürke
Szignálszürke
Elefántcsont
Elefántcsont
VSR 780 fémes
VSR 780 fémes
Umbraszürke
Umbraszürke
Kvarcszürke
Kvarcszürke
Ezüs fémes
Ezüs fémes
Alumíniumszürke fémes
Alumíniumszürke fémes
Barna világos
Barna világos
Aranytölgy
Aranytölgy
Dió
Dió
Barna
Barna
Antracit matt
Antracit matt
Antracit
Antracit
Fekete
Fekete

VÁLASZTHATÓ TOK KIALAKÍTÁSOK

A tokozat magassága a zsaluzia magasságától függően lehet 200, 250 vagy 300 mm, mélysége pedig 150 mm. A mélységét a hátsó kiemelés és szigetelés 30 mm-rel, az első vakolhatóság pedig 15 mm-rel növeli.

Látszó tok

Olyan esetekben használjuk, amikor a nyílászáró felett elegendő hely áll rendelkezésre felfelé, de a szigetelés nem kellő vastagságú ahhoz , hogy elférjen benne a 165 mm mély tokozat. Mivel a tok teljes felülete a kiválasztott színre szinterezett vagy fóliázott, ezért az épület homlokzatának díszítő elemeként is jól használható.

Vakolható tok

Vakolható tokot abban az esetben tudunk használni, ha minimum 165 mm-rel kijjebb van a színezett homlokzat külső síkja a nyílászáró külső síkjánál, és azt szeretnénk, hogy a tokozat teljesen láthatatlan legyen. Ilyenkor a tok elejére egy 15 mm mély vakolóél kerül, ami megtartja a szigetelést.

Hátul szigetelt, kiemelt tok

Ennek a toktípusnak a hátsó részére egy 30 mm mély profil van szerelve, a tok hátuljára pedig egy szintén 30 mm vastagságú speciális szigetelőanyag kerül. Ez egyszerre két funkciót is ellát, egyrészt a zsaluzia és a nyílászáró közé erkélyajtóknál installálható az oldalról elhúzható szúnyogháló, másrészt gondoskodik az esetlegesen nyílászáró felett, azzal egy síkban, a tok mögött elhelyezkedő áthidaló elem szigeteléséről.

Vakolható, hátul szigetelt, kiemelt tok

Ez a tok a vakolható és a hátul szigetelt, kiemelt tok kombinációja, ami azonban csak abban az esetben használható, ha a nyílászáró külső síkja és a végleges homlokzat külső síkja közötti különbség minimum 195 mm. Így egyszerre válik rejtetté a tok eleje, és szigeteltté, erkélyajtóknál szúnyogháló fogadására alkalmassá a tok hátulja.

Szúnyoghálóval kombinált tok

Az összes tok kialakítás alkalmas rá, hogy a redőnyökhöz hasonlóan ablakokra kerülő zsaluziák esetén a lamellákat fogadó tok hátsó, felső részébe egy lehúzható szúnyogháló kerüljön teljesen rejtve. Ilyenkor a lefutósínek kombináltak, a hátsó részükbe kialakított külön nútba, a zsaluziától teljesen önállóan működtethető a le-és felhúzható szúnyogháló, aminek minden látszó alumínium eleme színben teljesen azonos a zsaluziával.

Ismered a szolgáltatásainkat?

Műanyag nyílászárók, külső és belső árnyékolástechnikai termékek, szúnyoghálók, beltéri ajtók, szekcionált garázskapuk, tetőablakok, párkányok és könyöklők cseréje és beépítése teljes kivitelezéssel.
Zsaluzia motorizáció

Motorizáció

Az ALUTECHNIC PRO zsaluziák kizárólag motoros működtetéssel érhetőek el, a más gyártóknál opcionális kurblis, kézi meghajtásra nincs lehetőség. A tokozatba teljesen rejtve kerül beépítésre a motor, és választhatóan távirányítóval vagy előre kiépített fali kapcsolóval vezérelhetőek. Két motorcsomagból választható ki az igényünknek leginkább megfelelő, melyek közül mindkettő rendelkezik finom lamella döntéssel is. Mit jelent ez? Az egyszerűbb vezérléseknél a lamellák dőlésszöge csak nehézkesen, a le és a stop gomb gyors egymás utáni nyomogatásával állítható a kívánt szögbe, a finom lamella állítási funkcióval ez a műveletet azonban a kifejezetten erre szolgáló plusz gombokkal lépésről lépésre egyszerűen elvégezhető.

Geiger motorcsomag

Geiger motor és távirányító
Somfy motor és távirányító

Somfy motorcsomag

Ingyenes árajánlat 72 órán belül

Előzetes egyeztetés alapján ingyenes árajánlatot készítünk Neked és minden kérdésedre választ adunk.

Gyors kivitelezés

A Te Ablakod csapata szakszerűen, rövid határidőn belül leszállítja a termékeket és igény esetén kivitelezi a beépítést.

Ingyenes árajánlat 72 órán belül

Előzetes egyeztetés alapján ingyenes árajánlatot készítünk Önnek és minden kérdésére választ adunk.

Gyors
kivitelezés

A Te Ablakod csapata szakszerűen, rövid határidőn belül leszállítja a termékeke és igény esetén kivitelezi a beépítést.

Állami
támogatás

Most akár féláron tudod beszerezni az új nyílászárókat, hiszen nálunk is igénybe vehető az Otthonteremtési támogatás.

Töltsd le ingyenes útmutatónkat, hogy segíthessünk eligazodni a termékek rengetegében!

Ebből a rövid dokumentumból megtudhatod mikor, milyen nyílászárót érdemes használni. Kattints a gombra és töltsd le ingyenesen!

Töltsd ki az űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!

Az alábbi űrlapban a név, az e-mail, a telefonszám és a hol találtál ránk megadás és az adatkezelési tájékoztató elfogadása kötelező.

Ajánlatkérés

A gombra kattintás után 72 órán belül munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot!

Házépítésbe vagy felújításba vágtál, és a lehető legjobb nyilászáró megoldást keresed?

Nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged van!