⭐️ 5 év teljes körű garanciát biztosítunk minden általunk beépített termékre és általunk elvégzett munkára lakossági felhasználás mellett!

Redőnyök

Ismerd meg a kínálatunkban található redőny típusokat, és válaszd ki a számodra leginkább megfelelőt!

A Te otthonod. A Te redőnyöd.

A legismertebb és legelterjedtebb külső árnyékoló termék a redőny, ami készülhet alumíniumból vagy műanyagból, tokja lehet látszó vagy rejtett, számos típusából így biztosan Te is megtalálod a legideálisabbat lakásod vagy házad árnyékolására. Nézz körül a lehetőségek között, vagy keress minket, és segítünk a döntésben!

Comfort redőny metszet kép

COMFORT

Külső tokos műanyag redőnyök

Kinek ajánljuk?

Ez a legelterjedtebb redőnytípus, ami öt szögletű, alul 45 – vagy vakolható toknál 20 – fokos lindab lemez tokkal, műanyag lefutósínekkel, és műanyag, 37 mm magas UV álló lamellákkal készül. A korábbi műanyag redőnyöktől az különbözteti meg, hogy már alapáron csapágyazott fém tengellyel szerelt, a lefutósínek kefézettek, a legalsó lamella után pedig egy gumírozott alumínium végzáró profil biztosítja a megfelelő szélállóságot és alsó zárást. Működtetése minden esetben kézzel történik, a gurtnit – vagy korlátozott tokfelület esetén zsinórt – egy automata gyűjti be, ami az ablaktok belő felületére van szerelve.

 A rendelkezésre álló színes lamellák ellenére ezt a típust elsősorban fehér színben ajánljuk, így főként lakások és régi családi házak korszerűsítésénél, fehér nyílászárók esetében a legelterjettebb.

Technikai információk:
COMFORT +
Comfort Plusz redőny metszet
Ez a COMFORT redőny lehúzható szúnyoghálóval kombinált típusa, így kedvező áron, a redőnnyel egy tokban elhelyezve a rovarvédelem is megoldott. Ebben az esetben a lefutósín dupla, a szúnyogháló a belső, a redőny pedig a külső oldalon egymástól függetlenül működtethető.
EV-COMFORT
EV Comfort redőny metszet
Ez a COMFORT redőny vakolható tokos típusa, aminél a tok eleje szigeteléssel elfedhető, amit a tok alján egy vakolóél zár le. Fontos, hogy a vakolható tok kizárólag abban az esetben alkalmazható, ha a nyílászáró külső tokfelülete minimum 190 mm-rel beljebb helyezkedik el a végléges homlokzat síkjától. Ez a típus is elérhető szúnyoghálóval kombinálva, felszerelése pedig a homlokzat szigetelése előtt történik.

PREMIUM

Külső tokos alumínium redőnyök

Kinek ajánljuk?

Az alumínium redőnyök öt szögletű, alul 20 fokos alumínium tokkal, alumínium lefutósínekkel, és szintén alumínium, 39 mm magas lamellákkal készülnek. A lamellák minden esetben szigetelő habbal töltöttek, így hőszigetelő tulajdonságuk vitathatatlan, ennek mértéke azonban nem vizsgált. Kézi működtetés esetén a gurtnit – vagy korlátozott tokfelületnél a zsinórt – egy automata gyűjti be, ami az ablaktok belső felületére van szerelve. Ennél a típusnál egyre elterjedtebb a motorral való működtetés is, ami főként nagyobb méretek, vagy egy helységben több redőny elhelyezésekor jellemző.

Mivel a 26 féle lamella szín mellett a tok és a lefutósínek számtalan festett vagy fóliázott verzióban érhetőek el, így az alumínium redőny főként az új építésű ingatlanok színes nyílászáróinak elmaradhatatlan kiegészítője, így elsősorban ezen ingatlanok árnyékolásánál elterjedt.

Technikai információk:
PREMIUM +
Ez a PREMIUM redőny lehúzható szúnyoghálóval kombinált típusa, így kedvező áron, a redőnnyel egy tokban elhelyezve a rovarvédelem is megoldott. Ebben az esetben a lefutósín dupla, a szúnyogháló a belső, a redőny pedig a külső oldalon egymástól függetlenül működtethető.
EV-PREMIUM
Ez a PREMIUM redőny vakolható tokos típusa, aminél a tok eleje szigeteléssel elfedhető, amit a tok alján egy vakolóél zár le. Fontos, hogy a vakolható tok kizárólag abban az esetben alkalmazható, ha a nyílászáró külső tokfelülete minimum 190 mm-rel beljebb helyezkedik el, a végléges homlokzat síkjától. Ez a típus is elérhető szúnyoghálóval kombinálva, felszerelése pedig a homlokzat szigetelés előtt történik.

PREMIUM redőny színek

Az alumínium redőnyök tokjai és lefutósínei bármilyen RAL színben vagy rendelkezésre álló dekorfóliával kasírozva érhetőek el, a le-és felhúzható lamellák viszont csak a gyártók által kínált következő színekben állnak rendelkezésre:
Winchester

Winchester

Wenge

Wenge

Világosbézs

Világosbézs

Világos faeres

Világos faeres

Szürke

Szürke

Sötétkék

Sötétkék

Sötétbézs

Sötétbézs

Sárga

Sárga

Piros

Piros

Mohazöld

Mohazöld

Mahagóni

Mahagóni

Kvarcszürke

Kvarcszürke

Krémfehér

Krémfehér

Krém

Krém

Kongóbarna

Kongóbarna

Írtölgy

Írtölgy

Fenyőzöld

Fenyőzöld

Fekete

Fekete

Fekete cseresznye

Fekete cseresznye

Fehér

Fehér

Ezüst

Ezüst

Dió

Csokibarna

Csokibarna

Bronz

Bronz

Bíborvörös

Bíborvörös

Betonszürke

Betonszürke

Bazaltszürke

Bazaltszürke

Aranytölgy

Aranytölgy

Antracit

Antracit

Alumíniumszürke

Alumíniumszürke

További részletekhez olvasd el „Vakolható tokos, vagy látszó tokos redőnyt válasszunk?” cikkünket!

VAKO

Felső tokos redőnyök

Kinek ajánljuk?

A VAKO felső tokos redőnyök kialakítása és elhelyezése teljesen eltér a COMFORT és PREMIUM típusoktól. Míg a külső tokos redőnyöket a nyílászárók beépítése után azok külső felületére szereljük, ezen felső tokos típusok a nyílászárók beépítése előtt azok tetejére kerülnek rögzítésre. Így a redőny az ablakkal vagy erkélyajtóval egy egységet alkotva kerül beépítésre a falnyílásba, így értelem szerűen a nyílászáró magasságának meghatározása a rendelkezésre álló nyílásmagasságból a redőnytok magasságának levonásával történik. A tok az épület megfelelő kialakítása esetén kívülről teljesen rejtve marad, így szerelhetősége minden esetben belülről lehetséges szemből, vagy belső tok fedés esetén alulról.

A műanyag tokozat mellett a lefutósínek és lamellák készülhetnek műanyagból vagy alumíniumból is, működtetésük pedig a külső tokos redőnyökkel azonosan a belülre szerelt automatába gyűjtve gurtival történik, illetve alumínium alapanyag esetén ez a típus is motorizálható.

A felsőtokos redőnyök elsősorban a már meglévő, korábban is a nyílászáró felett elhelyezett régi faredőnyök kiváltására alkalmasak, ezért jellemzően régi családi házak korszerűsítése során alkalmazzuk a ház építése során kialakított helyre feltolva.

Technikai információk:
VAKO alumínium
Ez a VAKO redőny alumínium lefutósínekkel és lamellákkal szerelt típusa. A hosszabb élettartam mellett előnye a 16 féle választahtó szín (fehér, antracit, szürke, ezüst, bézs, kongó, elefántcsont, aranytölgy, mahagóni, dió, zöld, bordó, basaltgrau, világosbarna, winchester, teak, graualuminium, eiche), és a motorral való működtetés.
VAKO kombi
Ez a VAKO redőny lehúzható szúnyoghálóval kombinált típusa, így kedvező áron, a redőnnyel egy tokban elhelyezve a rovarvédelem is megoldott. Ebben az esetben a lefutósín dupla, a szúnyogháló a belső, a redőny pedig a külső oldalon egymástól függetlenül működtethető.

Nyiss a lehetőségekre!

Ne várj a nyílászárócserével, vásárold meg most ingyen 10 havi ingyen hitelre, rejtett költségek nélkül, THM: 0%!*

Redőny motorizáció

Ha például egy konyhával egy légtérben lévő nappaliban több redőny biztosítja a helység árnyékolását, vagy van 3,5 m2 -től nagyobb méretű redőnyünk, akkor nagy mértékben fokozhatja kényelmünket azok elektromos működtetése. Ezzel a funkcióval egy gombnyomásra akár egyesével, de akár egyszerre is fel vagy le tudjuk mozgatni azokat, ami jelentősen megkönnyítheti reggelünket és esténket. Ezen igényeket cégünk rendszerint távol keleti gyártók motorjainak és vezérléseinek installálásával elégíti ki, amikkel kedvező áron tudjuk biztosítani ezen kényelmi funkciókat. Lássuk milyen típusú motorok érhetőek el, és milyen döntéseket kell meghoznunk a megfelelő típus kiválasztásához.

Motortípusok

S kapcsolós motor

S kapcsolós motor

SE kapcsolós motor

R rádiós motor

RE rádiós motor

RE BIDI rádiós motor

INGYEN TÁVIRÁNYÍTÓT ADUNK REDŐNYÖDHÖZ!

Minden rádiós motorral szerelt redőnyödhöz díjmentesen biztosítunk egy 1 csatornás távirányítót, amikkel azokat külön-külön vezérelheted, a tartozék fali tartóval pedig minden ablak mellé esztétikusan felrögzíthetsz. Ezek mellett természetesen lehetőséged van 5 és 15 csatornás távirányítók rendelésére is, amikkel akár helységhenként, akár emeletenként központilag, egyszerre is vezérelheted a redőnyöket.

Dönts a lehetőségek közül!

Kapcsolóval vagy távirányítóval szeretnéd működtetni a redőnyöket? Tipp, ha nem tudsz dönteni: Az RE BIDI rádiós motorokat a távirányító mellett igény esetén a nyílászárónál elhelyezett és bevezetékezett csengőkapcsolóval is lehet működtetni, tehát az számodra a megfelelő választás!

Ha kapcsolóval szeretnéd működtetni a redőnyöket, akkor még a következő döntéseket kell meghoznod:
Ha távirányítóval szeretnéd működtetni a redőnyöket, akkor pedig a következőkről kell még döntened:

Ismered a szolgáltatásainkat?

Műanyag nyílászárók, külső és belső árnyékolástechnikai termékek, szúnyoghálók, beltéri ajtók, szekcionált garázskapuk, tetőablakok, párkányok és könyöklők cseréje és beépítése teljes kivitelezéssel.

Ingyenes árajánlat 72 órán belül

Előzetes egyeztetés alapján ingyenes árajánlatot készítünk Neked és minden kérdésedre választ adunk.

Gyors kivitelezés

A Te Ablakod csapata szakszerűen, rövid határidőn belül leszállítja a termékeket és igény esetén kivitelezi a beépítést.

Ingyenes árajánlat 72 órán belül

Előzetes egyeztetés alapján ingyenes árajánlatot készítünk Önnek és minden kérdésére választ adunk.

Gyors
kivitelezés

A Te Ablakod csapata szakszerűen, rövid határidőn belül leszállítja a termékeke és igény esetén kivitelezi a beépítést.

Állami
támogatás

Most akár féláron tudod beszerezni az új nyílászárókat, hiszen nálunk is igénybe vehető az Otthonteremtési támogatás.

Töltsd le ingyenes útmutatónkat, hogy segíthessünk eligazodni a termékek rengetegében!

Ebből a rövid dokumentumból megtudhatod mikor, milyen nyílászárót érdemes használni. Kattints a gombra és töltsd le ingyenesen!

Töltsd ki az űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!

Az alábbi űrlapban a név, az e-mail, a telefonszám és a hol találtál ránk megadás és az adatkezelési tájékoztató elfogadása kötelező.

Ajánlatkérés

A gombra kattintás után 72 órán belül munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot!

Házépítésbe vagy felújításba vágtál, és a lehető legjobb nyilászáró megoldást keresed?

Nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged van!