⭐️ 5 év teljes körű garanciát biztosítunk minden általunk forgalmazott termékre és általunk elvégzett munkára!

Beltéri ajtók

Ismerd meg kínálatunkat, és legyen neked is teljesen a te igényeid szerint gyártott karcálló beltéri ajtód!

A Te otthonod. A Te beltéri ajtód.

Ha beltéri ajtóra van szükséged, nálunk akkor is jó helyen jársz! A piacon rengeteg, szabvány méretben elérhető ajtó áll rendelkezésre sérülékeny dekor felülettel. Ezek ára ugyan nagyon kedvező, tapasztalatunk szerint azonban akár új beépítés, akár csere esetén is vagy a fix méretek, vagy a széles falvastagság, vagy az elérhető felületek szűk kínálata problémát okoz, így helyettük rendszerint inkább a kiemelkedő minőségű, rövid idő alatt egyedi méretben gyártott, tartósabb CPL ajtókra esik a választás. Ismerd meg az általunk kínált típusokat, vagy keress minket, és segítünk a döntésben!

Mi az a CPL felület?

A CPL (Continuously Pressed Laminates) egy nyomtatott mintázat erős faforgácslap lemezre ragasztva, ebből az Egger cég által gyártott anyagból készül az ajtószárnyak és ajtótokok frontlemeze. A laminálás folyamán egy speciális eljárással melamin gyantával beitatják és préselik a dekorfóliát, ami egyedi fényességet és felületi struktúrát eredményez. A komoly különbség az olcsó dekor lemezhez képest azonban az a plusz fedőréteg, amitől a CPL felület ellenállóvá, könnyen kezelhetővé válik, így ezek az ajtók kismértékben karc, por és vegyszerállóak, tulajdonképpen karbantartás és gondozásmentesek.

Az ajtók megjelenése

Az ajtók megjelenésüket tekintve lehetnek teljesen egysíkú tömörek, -ezek kedvező áruk miatt a legelterjetebbek-, lehetnek intarziások, amikor a szálirányok váltakozásával hozunk létre egyedi mintákat, illetve fémcsíkosak, amiken szálcsiszolt vagy fekete csík betétek biztosítják a modern megjelenést. Rendelkezésre állnak számtalan választható formában kazettás kialakítások is, melyeknél a kazetták síkból kiemelkedő keretébe kerülhet üveg, vagy az ajtó színével megegyező lemezbetét is. Biztonsági üvegek használatával lehetőség van letisztultabb formák létrehozására is, amikor az üvegek körül nincs keret, így azok teljesen az ajtószárnyak széléig kiérnek.

Kazettás ajtó
Ajtó függőleges és vízszintes száliránnyal

Elérhető színek, felületek

Az ajtók színe 26 felületből választható ki tetszőlegesen, melyek mind egy árkategóriába tartoznak. Minden ajtótípus elérhető minden színben, pro tipp, hogy a tok és a szárny lehet más színű, sőt, az ajtólap két oldala is különbözhet egymástól! A CPL ajtók gyártástechnológiája – ellentétben az olcsó dekor ajtókkal – azt is lehetővé teszi, hogy fa hatású felület esetén a mintázat száliránya eltérjen a megszokott függőlegestől, tehát akár vízszintes is lehet. A legelterjedtebb teljesen sík, minta nélküli Standard típust ezzel a csavarral felár nélkül egyedivé, modernebbé tehetjük!

Válaszd ajtóidat vízszintes száliránnyal, amikhez most 10% kedvezménnyel juthatsz hozzá!

Méretek

Ezek az ajtók teljesen egyedi méretben, a rendelkezésre álló falnyíláshoz és falvastagsághoz igazítva készülnek rövid gyártási idővel, így régi ajtók cseréjénél minden esetben megfelelőek, és új ingatlan építésénél sem kell tartani a kivitelező munkájában esetlegesen előforduló pontatlanságtól, ami a szabvány méretben elérhető ajtók beépítését kizárhatja. Ráadásul az ajtók árát a méretük nem befolyásolja, a legkisebb mérettől a 110 × 220 cm maximális néveleges méretig azonos az ár, felár a Standard típustól eltérő modellekre és 15 cm falvastagság felett számolandó csak.
Ajtó különböző színű tokkal és szárnnyal
A falat átfogó ajtótok

Az ajtók összetétele

Az ajtók úgynevezett UTH átfogó tokkal szereltek, amik a falfelületet átfogják, így megfelelő minőségben előkészített nyílás esetén a falat U alakban teljesen takarják. Ezért a beépítésük új építésű ingatlanoknál az utolsó fázisban esedékes már egy rétegben festett falaknál, és lefektetett padlóburkolatnál.

A szárnyak 40 mm vastag, könnyített szerkezetű falcos kialakításúak, amik szerkezeti felépítésüket tekintve MDF keretből, és kétoldali 4mm-es laminált felületű  faforgácslap borításból állnak. A megfelelő merevítést standard kivitelben papírrács, felár ellenében furatolt faforgácslap betét, a stabil működést pedig szárnyanként 3 db táskás ajtópánt biztosítja. 

Papírrács betét
Papírrács betét
Furatolt forgácslap betét
Furatolt forgácslap betét
Táskás ajtópánt

Nyiss a lehetőségekre!

Ne várj a nyílászárócserével, vásárold meg most ingyen 10 havi ingyen hitelre, rejtett költségek nélkül, THM: 0%!*
Fal előtt futó tolóajtó

Tolóajtók

Amennyiben nincs elegendő hely a beltéri ajtószárnyak nyitására, úgy van lehetőség fal előtt futó kialakításra is. Ilyenkor értelemszerűen az ajtószárnyakon nincsenek zsanérok és kilincs, helyettük az ajtólapot felül egy csúszó vasalatrendszerhez erősítve egy húzókagyló segtségével tudjuk a nyílás elől eltolni az egyik irányba, széles falnyílások esetén pedig szimmetrikusan elosztva két irányba. Ennek feltétele az ajtónyílás egyik -vagy mindkét- oldalán az ajtószárny szélességének megfelelő hely.  A felülre rögzített karnist ilyenkor egy az ajtó felületével azonos takaró borítja, a falat átfogó tok szükségességét pedig magunk dönthetjük el. Fontos, hogy ugyan van lehetőség tolóajtó zár installálására, ez a típus a nyíló kialakításhoz képest csak minimális intimitást biztosít, így  mosdó és háló helységekhez csak indokolt esetben használható.

Kiegészítők

Válassz a praktikus kiegészítők közül, hogy maradéktalanul elégedett legyél ajtóiddal!
Nyíláskeret
Nyíláskeret

Olyan falnyílások burkolásához ajánljuk, ahová nem kerül ajtó, de szeretnénk azt azokkal hasonlóan kialakítani. A nyíláskeret tulajdonképpen egy színben azonos pánt és gumitömítés nélküli ajtótok.

CPL küszöb
CPL küszöb
Az alapvetően küszöb nélküli kialakítás régi ajtók cseréjénél nem mindig megfelelő, hiszen a régi burkolatok találkozása így fedetlen marad. Erre nyújt megoldást a színazonos, 18 mm magas CPL küszöb.
Automata küszöb
Automata küszöb

Az ajtólap alsó élébe bemart automata küszöb folyamatos burkolat vagy lapos burkolatváltó esetén nyújt megoldást az ajtólap alatti működési hézag zárására, így az ajtó szigetelése fokozható. Az ajtó zárásakor egy gumitömítés automatikusan lezár, nyitáskor pedig felemelkedik.

WC zár
WC zár

Az alapból típus kulcsos zárak helyett mosdókra, fürdőkre praktikus kiegészítő az úgynevezett WC zár. Ilyenkor a kulcslyuk helyett egy  gombfordító kerül felszerelésre belül, így szükség esetén a zárás egy mozdulattal elvégezhető.

Ismered a szolgáltatásainkat?

Műanyag nyílászárók, külső és belső árnyékolástechnikai termékek, szúnyoghálók, beltéri ajtók, szekcionált garázskapuk, tetőablakok, párkányok és könyöklők cseréje és beépítése teljes kivitelezéssel.
Bussare kilincsek

Kilincsek

Az ajtók eleganciájának mértékét a választott típus és felület mellett nagy mértékben meghatározza a kilincs minősége is. Rengetek modern és klasszikus stílusú Bussare kilincset kínálunk nagyon kedvező áron, amik között biztosan megtalálod kedvencedet. Az alapáras Classic kilincsek alumíniumból, a minimális felárral elérhető Comfort típusok pedig cink ötvözetből készülnek, és rendkívül tartósak. Ha számodra az egyszerűbb formák szimpatikusabbak, akkor pedig válassz a rozsdamentes típusok közül!

Ingyenes árajánlat 72 órán belül

Előzetes egyeztetés alapján ingyenes árajánlatot készítünk Neked és minden kérdésedre választ adunk.

Gyors kivitelezés

A Te Ablakod csapata szakszerűen, rövid határidőn belül leszállítja a termékeket és igény esetén kivitelezi a beépítést.

Ingyenes árajánlat 72 órán belül

Előzetes egyeztetés alapján ingyenes árajánlatot készítünk Önnek és minden kérdésére választ adunk.

Gyors
kivitelezés

A Te Ablakod csapata szakszerűen, rövid határidőn belül leszállítja a termékeke és igény esetén kivitelezi a beépítést.

Állami
támogatás

Most akár féláron tudod beszerezni az új nyílászárókat, hiszen nálunk is igénybe vehető az Otthonteremtési támogatás.

Töltsd le ingyenes útmutatónkat, hogy segíthessünk eligazodni a termékek rengetegében!

Ebből a rövid dokumentumból megtudhatod mikor, milyen nyílászárót érdemes használni. Kattints a gombra és töltsd le ingyenesen!

Töltsd ki az űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!

Az alábbi űrlapban a név, az e-mail, a telefonszám és a hol találtál ránk megadás és az adatkezelési tájékoztató elfogadása kötelező.

Ajánlatkérés

A gombra kattintás után 72 órán belül munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot!

Házépítésbe vagy felújításba vágtál, és a lehető legjobb nyilászáró megoldást keresed?

Nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged van!