⭐️ 5 év teljes körű garanciát biztosítunk minden általunk beépített termékre és általunk elvégzett munkára lakossági felhasználás mellett!

Ablakcsere télen, hidegben? Miért ne lehetne megoldani?

Sokakban felmerül, hogy ideje lenne lecserélni a régi nyílászárókat a lakásban, de eltántorítja őket az időjárás. Pedig amit korábban nem, vagy csak kompromisszummal lehetett megoldani, mára már ugyanolyan rutinfolyamat, mint napsütésben cserélni ablakot. 

Ablakcsere télen is!

A legnagyobb fejtörést régen a PUR hab jelentette, hiszen hidegebb időben nőtt a kötési ideje, sőt bizonyos hőfok alatt már meg sem tudott szilárdulni rendesen. Azonban kifejlesztették azt a speciális változatát, ami gyártói ajánlás alapján -10°C fokig biztonsággal használható a benne található speciális fagyálló folyadéknak köszönhetően. Így ez az akadály mára elhárult és biztonsággal cserélhetők az ablakok télen is megfelelő anyaghasználattal és képzett szakemberek segítségével. Valamint a különböző rögzítési megoldások használatával az időjárás miatti problémákat tovább tudjuk csökkenteni, melyről korábbi cikkünkben talál részletes információkat: amit a különböző nyílászáró rögzítési módokról tudni érdemes.

Ismered a szolgáltatásainkat?

Műanyag nyílászárók, külső és belső árnyékolástechnikai termékek, szúnyoghálók, beltéri ajtók, szekcionált garázskapuk, tetőablakok, párkányok és könyöklők cseréje és beépítése teljes kivitelezéssel.

Aki attól tart, hogy hidegebb időben az ablakcsere alatt nagyon ki fog hűlni a lakás, azok számára is jó hírünk van, ez is többségében a kivitelező csapat felkészültségén múlik, hiszen hideg időben szobánként tudnak haladni a kollégák és így lezárva a tereket kevésbé lesz hideg, és gyorsabban is vissza lehet fűteni a lakást. Mivel arra törekszünk ilyenkor, hogy minél rövidebb ideig legyen nyitva a falfelület, így ideális esetben ez az idő nagyjából 1 órát jelent ablakonként.

Fontos szempont az is, hogy az ablakcserével még a fűtési szezonban tudjuk élvezni a csere előnyeit, azaz nem az utcát fogjuk fűteni, hanem ténylegesen a lakáson belül marad a meleg levegő és a komfortérzetünk jelentősen növekedni fog. 

Ha az ablakok elosztásán is módosítunk, akkor akár több fényt is tudunk a lakásba engedni, ami télen szintén nem elhanyagolható a közérzetünk szempontjából.

Nyiss a lehetőségekre!

Ne várj a nyílászárócserével, vásárold meg most ingyen 10 havi ingyen hitelre, rejtett költségek nélkül, THM: 0%!*

Te is nyílászáró beépítésen, vagy ablakcserén gondolkozol?

Bízd profikra a kivitelezést! Vedd fel velünk a kapcsolatot, kérj díjmentes konzultációt és segítünk minden kérdésedben!

Az alábbi űrlapban csak a név, e-mail és a telefonszám megadása és az adatkezelési tájékoztató elfogadása kötelező.

Ajánlatkérés

A gombra kattintás után 72 órán belül munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot!

További cikkeink

Milyen redőny mozgató motort válasszunk?

Milyen redőnymozgató motort válasszunk?

Ma már – főleg új építésű lakóházaknál – nagyon elterjedtek a motoros mozgatású árnyékolók, amik megrendelése előtt azonban nagyon fontos részletesen megbeszélni, hogy mire is

RAL technológia

A légtömör (RAL) beépítés

A homlokzati nyílászárók beépítésének fontos része egy hazánkban még kevésbé ismert és használt technológia, a RAL vagy légtömör beépítés. Miért van rá szükség, és milyen

Házépítésbe vagy felújításba vágtál, és a lehető legjobb nyilászáró megoldást keresed?

Nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged van!