⭐️ 5 év teljes körű garanciát biztosítunk minden általunk beépített termékre és általunk elvégzett munkára lakossági felhasználás mellett!

Ablakcsere ingyen hitelre? Ez nem áprilisi tréfa!

A jelenlegi gazdasági helyzetben egyre inkább nyitott szemmel kell járnunk, hol és hogyan tudunk spórolni a mindennapi élet során. Sajnos a kivitelezések esetén sincs ez másképp. A különböző felújítások és új házak építése jelentős kiadással járnak, és az esetek többségében érdemes egy-egy folyamatot minél komplexebben átgondolni, hogy a későbbiek során már ne okozzon egy jó darabig fejtörést. Ablakcserénél sincs ez másképp.

Amikor nyílászárócserén gondolkozunk, sok kiegészítő elem még eszünkbe sem jut, pedig mennyivel egyszerűbb például az árnyékolástechnikát ekkor átgondolni, vagy a szúnyoghálókat kialakítani. Minél inkább rendszerben gondkozunk, annál inkább előnyt tudunk ebből kovácsolni hosszú távon. Hiszen így egyszer kell az adott szakembert kihívnunk, a beépítés is egy alkalommal megtörténik, és évekig nem lesz gondunk a teljes rendszer esetén megfelelő használat mellett.

Ismered a szolgáltatásainkat?

Műanyag nyílászárók, külső és belső árnyékolástechnikai termékek, szúnyoghálók, beltéri ajtók, szekcionált garázskapuk, tetőablakok, párkányok és könyöklők cseréje és beépítése teljes kivitelezéssel.

De mit csináljunk, ha azt látjuk többe kerül az ablakcsere, mint amivel eredetileg kalkuláltunk? Ilyenkor sem érdemes kétségbe esni, hiszen számos áthidaló megoldás van már erre is. Ha nem akarjuk, hogy a megtakarított pénzünk az ablakcserében álljon, vagy egyszerre megterhelő lenne ez a kiadás, gondolkozhatunk áruhitelben is. 

A Te Ablakod, mint a Cetelem Bank partnere kedvező feltételekkel kínál áruhitelt, így az ablakcserét már akár 10 havi ingyen hitelre is megvalósíthatjuk, rejtett költségek nélkül.*

Mit is jelent ez a gyakorlatban?

Az árajánlat kérésekor jeleznünk kell, hogy szeretnénk élni az ingyen hitel lehetőségével, be kell nyújtanunk a szükséges dokumentumokat, megtörténik egy gyors, előzetes hitelbírálat és pozitív elbírálás esetén személyesen fixálhatjuk is a megrendelést. 

Az ügyintézés gyors, egyszerű, átlátható, rejtett költségektől mentes, így kockázat nélkül tudunk élni az ingyenes részletfizetés lehetőségével. 

Nyiss a lehetőségekre!

Ne várj a nyílászárócserével, vásárold meg most ingyen 10 havi ingyen hitelre, rejtett költségek nélkül, THM: 0%!*

A részletek megtalálhatók a Cetelem áruhitel oldalunkon, de kérdés esetén kollégáink örömmel segítenek elérhetőségeinken.

Élj a lehetőséggel, kérj ingyenes árajánlatot és helyszíni felmérést!

*Áruhitel Referencia THM: 0%, 2 000 000 Ft hitelösszeg és 10 hónap futamidő esetén. A referencia THM a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (lll.25.) Korm. rendelet 9. § (1) bekezdésétől eltérően, a hiteltípusra elérhető, megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra. Futamidő: 10 hónap. Az igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Önrész, nem kötelező, de az ügyfél választása és / vagy a hitelbírálat eredménye szerint változhat. Az ATABAU-ÉPKER Kft. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának és a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek a Bank Általános Üzletszabályzatában, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben, amelyeket a hiteligénylő pultnál, valamint a https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok oldalon tekintheti meg, illetve töltheti le. Érvényes: 2023. január 1. napjától visszavonásig, az üzletben, szórólapban megjelölt termékekre.

Te is nyílászáró beépítésen, vagy ablakcserén gondolkozol?

Bízd profikra a kivitelezést! Vedd fel velünk a kapcsolatot, kérj díjmentes konzultációt és segítünk minden kérdésedben!

Az alábbi űrlapban csak a név, e-mail és a telefonszám megadása és az adatkezelési tájékoztató elfogadása kötelező.

Ajánlatkérés

A gombra kattintás után 72 órán belül munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot!

További cikkeink

Milyen redőny mozgató motort válasszunk?

Milyen redőnymozgató motort válasszunk?

Ma már – főleg új építésű lakóházaknál – nagyon elterjedtek a motoros mozgatású árnyékolók, amik megrendelése előtt azonban nagyon fontos részletesen megbeszélni, hogy mire is

RAL technológia

A légtömör (RAL) beépítés

A homlokzati nyílászárók beépítésének fontos része egy hazánkban még kevésbé ismert és használt technológia, a RAL vagy légtömör beépítés. Miért van rá szükség, és milyen

Házépítésbe vagy felújításba vágtál, és a lehető legjobb nyilászáró megoldást keresed?

Nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged van!