⭐️ 5 év teljes körű garanciát biztosítunk minden általunk beépített termékre és általunk elvégzett munkára lakossági felhasználás mellett!

Cetelem áruhitel

Ismerd meg az üzletünkben igényelhető Cetelem áruhitel lehetőségeket, és valósítsd meg terveidet könnyebben!

A Te otthonod. Nyiss a lehetőségekre!

Vásárold meg most nyílászáróidat 10 havi ingyen hitelre, THM: 0%!*

Tudtad, hogy terveid megvalósításához üzletünkben már áruhitel igénylésére is van lehetőség? Ha saját forrásaid gátat szabnak a komplett nyílászárócsere megvalósításának, de nem szeretnéd, hogy a több ütemben való megvalósuló munkával többször koszoljunk otthonodban, érdeklődj nálunk az általad igényelhető áruhitel lehetőségéről!

Ne várj a nyílászárócserével, vásárold meg most ingyen hitelre, rejtett költségek nélkül.* Ajánlatunk természetesen a kiegészítő termékekre (pl. szúnyogháló, redőnyök, stb.) is vonatkozik, így kedvező fizetési feltételek mellett a teljes felújítást elvégezheted.

Hogyan igényelhető a Cetelem Áruhitel?
Árajánlat kérésekor kérjük jelezd, hogy szeretnél élni a Cetelem Áruhitel lehetőségével. Kérjük fáradj be dunaújvárosi irodánkba, és hozd magaddal a kollégáink által jelzett, szükséges okmányokat. A hitelbírálat néhány percet vesz igénybe. A pozitív hitelbírálat lezárulta után azonnal véglegesítjük a megrendelést és hamarosan élvezheted új nyílászáróidat!

Véglegesítsd a megrendelni kívánt termékeket!

Kérj hitelbírálatot üzletünkben!

Mutasd be az igényléshez szükséges okmányokat!

A hitelbírálat néhány percen belül lezajlik.

Szerződéskötés után indul is a termékek gyártása!

Milyen okmányok szükségesek az igényléshez?

Ki igényelhet Cetelem Áruhitelt?

A Cetelem Áruhitel igénylésének feltételei:

Kérdés esetén, keresd kollégáinkat elérhetőségeinken, vagy kérj ingyenes árajánlatot és helyszíni felmérést!

*Áruhitel Referencia THM: 0%, 2 000 000 Ft hitelösszeg és 10 hónap futamidő esetén. A referencia THM a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (lll.25.) Korm. rendelet 9. § (1) bekezdésétől eltérően, a hiteltípusra elérhető, megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra. Futamidő: 10 hónap. Az igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Önrész, nem kötelező, de az ügyfél választása és / vagy a hitelbírálat eredménye szerint változhat. Az ATABAU-ÉPKER Kft. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának és a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek a Bank Általános Üzletszabályzatában, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben, amelyeket a hiteligénylő pultnál, valamint a https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok oldalon tekintheti meg, illetve töltheti le. Érvényes: 2023. január 1. napjától visszavonásig, az üzletben, szórólapban megjelölt termékekre.

Töltsd ki az űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!

Az alábbi űrlapban a név, az e-mail, a telefonszám és a hol találtál ránk megadás és az adatkezelési tájékoztató elfogadása kötelező.

Ajánlatkérés

A gombra kattintás után 72 órán belül munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot!

Házépítésbe vagy felújításba vágtál, és a lehető legjobb nyilászáró megoldást keresed?

Nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged van!