⭐️ 5 év teljes körű garanciát biztosítunk minden általunk beépített termékre és általunk elvégzett munkára lakossági felhasználás mellett!

Egyedi méretezésű beltéri ajtók

Egyedi méretezés - Borovi

Borovi

A Borovi küldetése, hogy szép, modern beltéri ajtóival hozzájáruljon az emberek otthonának szebbé és kellemesebbé tételéhez, mellyel a hétköznapokat is szebbé teszi. A modern stílusú, kellemes beltéri ajtók ára rendkívül kedvező, így téve elérhetővé a minőségi esztétikus nyílászárókat széles rétegek számára.

A Borovi beltéri ajtók választéka a szép letisztult formákra, a könnyű beszerelhetőségre és karbantartásra, valamint az alacsony árakra összpontosít. A Borovi ajtói a háttérből is illeszkednek a kellemes környezethez, miközben nyugalmat, frissességet, tisztaságot sugároznak az otthon meghitt légkörébe.

Dekorfóliázott beltéri ajtók

Legyen szó lakásról, családi házról, vagy irodáról, a dekorfóliával burkolt beltéri ajtók költséghatékony megoldást kínálnak. A nyomtatott mintázat élethűen jeleníti meg fa erezetét és akár egyedi méretben is készülhet!

A dekor felület nyomtatott famintázatot jelent HDF hordozó felületre ragasztva. A dekor beltéri ajtó átlagos, beltéri használat során tökéletesen megállja a helyét, mindemellett költséghatékony megoldást jelent a családi házak esetében. Dekor ajtóink felár ellenében egyedi méretben is megrendelhetők. A dekorfóliázott beltéri ajtók nagy előnye, hogy felületük gondozásmentes, így a használatuk során karbantartást vagy felújító festést egyáltalán nem igényel.

Egyedi méretezés - dekorfóliázott

Egyedi méretezés - CPL

CPL

Az egyedi CPL (Continuously Pressed Laminates) beltéri ajtókon a megerősített nyomtatott réteg a dekor lemeznél tartósabb, karcállóbb felületet eredményez. Divatos, modern famintázatokkal rendelhető. Felár nélkül készítjük egyedi méretben az Ön igényei szerint.

A CPL (Continuously Pressed Laminates) – hasonlóan a Dekor felülethez – egy nyomtatott mintázat, erős faforgácslap lemezre ragasztva. Komoly különbség a Dekor lemezhez képest az a plusz fedőréteg, amitől a CPL felület ellenállóvá, kopásállóvá, kis mértékben karcmentessé, könnyen kezelhetővé válik.

A CPL ajtók gyártástechnológiája lehetővé teszi, hogy az ajtókat a megrendelő igényei alapján egyedi méretben készítsük el, illetve a mintázat száliránya is tetszőlegesen megválasztható. Az ajtók vízszintes és függőleges száliránnyal, illetve ezek kombinálásával egyaránt rendelhetők. A CPL felületű beltéri ajtó karbantartást nem igényel, teljes mértékben gondozásmentes.

Ingyenes árajánlat 72 órán belül

Előzetes egyeztetés alapján ingyenes árajánlatot készítünk Neked és minden kérdésedre választ adunk.

Gyors kivitelezés

A Te Ablakod csapata szakszerűen, rövid határidőn belül leszállítja a termékeket és igény esetén kivitelezi a beépítést.

Ingyenes árajánlat 72 órán belül

Előzetes egyeztetés alapján ingyenes árajánlatot készítünk Önnek és minden kérdésére választ adunk.

Gyors
kivitelezés

A Te Ablakod csapata szakszerűen, rövid határidőn belül leszállítja a termékeke és igény esetén kivitelezi a beépítést.

Állami
támogatás

Most akár féláron tudod beszerezni az új nyílászárókat, hiszen nálunk is igénybe vehető az Otthonteremtési támogatás.

Töltsd le ingyenes útmutatónkat, hogy segíthessünk eligazodni a termékek rengetegében!

Ebből a rövid dokumentumból megtudhatod mikor, milyen nyílászárót érdemes használni. Kattints a gombra és töltsd le ingyenesen!

Töltsd ki az űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!

Az alábbi űrlapban csak a név, e-mail és a telefonszám megadása és az adatkezelési tájékoztató elfogadása kötelező.

Ajánlatkérés

A gombra kattintás után 72 órán belül munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot!

Házépítésbe vagy felújításba vágtál, és a lehető legjobb nyilászáró megoldást keresed?

Nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged van!