⭐️ 5 év teljes körű garanciát biztosítunk minden általunk beépített termékre és általunk elvégzett munkára lakossági felhasználás mellett!

Műanyag nyílászárók: fehér és unalmas? Dehogy!

Pár évvel ezelőtt a műanyag nyílászárókról még mindenkinek a fehér szín és a robosztus forma jutott az eszébe, és sok félelem is társult a tartósságukkal kapcsolatban. Mára azonban már bebizonyították létjogosultságukat a piacon, és rengeteg fejlődésen mentek keresztül, így a fehér és unalmas jelzők már a múlté.

Számos választható színnel és mintázattal jelentek meg a gyártók, a Deceuninck például 40 féle színt kínál, és a speciális mintázatoknak köszönhetően ablakaink és ajtóink megtévesztésig hasonlíthatnak a fa, vagy a fém társaikra. A külső és a belső oldalon választhatunk akár eltérő megjelenést, így már nem kell kompromisszumot kötnünk abban az esetben sem, ha például a homlokzati nyílászáróinknak építészetileg kötött színűeknek kell lenniük.

Ismered a szolgáltatásainkat?

Műanyag nyílászárók, külső és belső árnyékolástechnikai termékek, szúnyoghálók, beltéri ajtók, szekcionált garázskapuk, tetőablakok, párkányok és könyöklők cseréje és beépítése teljes kivitelezéssel.

Nem csak a színek és minták, hanem a formák terén is egyre több újítás jelenik meg. A korábbi robosztus kialakítás mellett már a letisztult formavilágú rendszerek is egyre elterjedtebbek, így a modern megjelenést kedvelők is találnak ideális megoldást. Sőt a Deceuninck Elegant 76 MD ablakok és erkélyajtók szögletes formájukkal, és a 90 fokban vágott üvegszorító lécekkel szinte teljesen hasonlítanak az alumínium nyílászárókhoz.

Deceuninck Elegant 76 MD műanyag nyílászárók
Deceuninck Elegant 76 MD műanyag nyílászárók

Természetesen a fentieken kívül a kiegészítők is fontos szerepet játszanak a megjelenés terén. Gondoljunk csak arra, hogy a korábbi műanyag nyílászárók kizárólag fehér kilinccsel voltak elérhetők, azonban egyre több gyártó ad lehetőséget eltérni ettől. Hiszen egy ezüst kilincs még a sztenderd fehér műanyag nyílászáróinknak is extra eleganciát tud kölcsönözni, erről akár bemutatótermünkbe ellátogatva is meg tudsz győződni.

Végül, de nem utolsó sorban az igényekhez igazított kínálatot kell kiemelnünk, hiszen a gyártók sok újdonságot kifejezetten a vásárlói igények és a belső terek maximális kihasználása miatt vezettek be, mint például a toló teraszajtók esetében a toló és a slide funkciók.

Összességében elmondható, hogy a fehér és unalmas jelzőket mára felváltotta a változatos és sokoldalú kínálat, melyről oldalunkon is tájékozódhatsz, illetve kérdés esetén kollégáink is örömmel segítenek megtalálni az ideális választást.

Nyiss a lehetőségekre!

Ne várj a nyílászárócserével, vásárold meg most ingyen 10 havi ingyen hitelre, rejtett költségek nélkül, THM: 0%!*

Te is nyílászáró beépítésen, vagy ablakcserén gondolkozol?

Bízd profikra a kivitelezést! Vedd fel velünk a kapcsolatot, kérj díjmentes konzultációt és segítünk minden kérdésedben!

Az alábbi űrlapban csak a név, e-mail és a telefonszám megadása és az adatkezelési tájékoztató elfogadása kötelező.

Ajánlatkérés

A gombra kattintás után 72 órán belül munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot!

További cikkeink

Milyen redőny mozgató motort válasszunk?

Milyen redőnymozgató motort válasszunk?

Ma már – főleg új építésű lakóházaknál – nagyon elterjedtek a motoros mozgatású árnyékolók, amik megrendelése előtt azonban nagyon fontos részletesen megbeszélni, hogy mire is

RAL technológia

A légtömör (RAL) beépítés

A homlokzati nyílászárók beépítésének fontos része egy hazánkban még kevésbé ismert és használt technológia, a RAL vagy légtömör beépítés. Miért van rá szükség, és milyen

Házépítésbe vagy felújításba vágtál, és a lehető legjobb nyilászáró megoldást keresed?

Nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged van!