⭐️ 5 év teljes körű garanciát biztosítunk minden általunk beépített termékre és általunk elvégzett munkára lakossági felhasználás mellett!

Modern, esztétikus napellenzőt keresel kedvező áron? Itt a megoldás!

Lassan itt a nyár és végre kiszabadulhatunk a négy fal közül a szabadba. Sokunk alig várja, hogy ismét élettel teljen meg a terasz, és átadjuk magunkat az éjszakába nyúló beszélgetéseknek, baráti találkozásoknak és a kerti sütögetéseknek. A kellemes tavaszi időben nehéz elképzelni, hogy hamarosan nehezen fogjuk viselni a jó időt és a beköszöntő nagy meleget. Érdemes időben gondolkozni, hogy milyen árnyékolóval tudjuk komfortosabbá tenni a kinti időtöltést. 

Már számtalan, szuper kültéri árnyékoló megoldás létezik a piacon, amik megvalósítása az áruk miatt azonban a legtöbb ember számára nem, vagy csak hosszas tervezés után lehetséges. 

Ismered a szolgáltatásainkat?

Műanyag nyílászárók, külső és belső árnyékolástechnikai termékek, szúnyoghálók, beltéri ajtók, szekcionált garázskapuk, tetőablakok, párkányok és könyöklők cseréje és beépítése teljes kivitelezéssel.

Nézzük, milyen megoldás létezik a teljes terasz árnyékolására megfizethető áron!

Modernebb megoldás

A fenti igények esetén cégünk a Delta csuklókaros napellenzőt ajánlja, ami nagyon jó ár-érték aránnyal, teljesen egyedi méretre gyártva oldja meg az erkélyek, vagy nagyobb teraszok rugalmas árnyékolását. Szinte minden barkácsáruházban kapható már hasonló termék, nagyon kedvező áron, illetve több cég kínál modern megjelenéssel, de milliós nagyságrendű árért is ilyen napellenzőket. 

Mi az, ami miatt a Delta napellenző szinte mindenki számára szimpatikus lehet?

Ezek a megfizethető árú napellenzők a barkácsáruházi kategóriánál jelentősen erősebb és időtállóbb alapanyagokból készülnek masszív, 40×40 mm-es acél zártszelvény főtartóval, 70 mm átmérőjű hornyos acélcső ponyvahengerrel, és vízlepergető, UV stabil, színtartó akrilszövet textilből. A köztudatban még él az a tévhit, hogy a kedvezőbb áron kapható típusok kizárólag klasszikusabb formában elérhetőek, a modernebb megjelenésért pedig már az úgynevezett tokozott típust kell választani, amiért cserébe mélyen a zsebünkbe kell nyúlni.

Nyiss a lehetőségekre!

Ne várj a nyílászárócserével, vásárold meg most ingyen 10 havi ingyen hitelre, rejtett költségek nélkül, THM: 0%!*
Klasszikusabb forma
Klasszikusabb forma

A Delta erre is megoldás, hiszen egy teljesen antracitszürke ponyvával és szerkezettel, a homlokprofil elején lelógó drapéria nélkül, a drága, tokozott típusokhoz hasonlóan minden modern stílusú épületen megállja a helyét maximális 3,5 méteres karkinyúlással, egészen  9 méteres szélességig.

Antracit drapéria nélkül

Ha kiválasztottuk a hozzánk és házunkhoz leginkább passzoló megjelenést, akkor el kell dönteni, hogy lesz-e elég türelmünk a kézi, hajtókaros működtetéshez, vagy szánunk pár tízezer forinttal többet a motoros mozgatásra. A mi véleményünk mindenképpen az, hogy motoros mozgatás nélkül sokszor nem fogjuk a fáradtságot venni még a teraszon egy kávé elfogyasztásának idejére sem a napellenző kitekerésére, ezzel szemben a távirányítón még akkor is meg fogjuk nyomni a kiengedés gombját, ha csak a szobába besütő napot szeretnénk kint tartani. Sőt, egy távirányítóra programozott rezgésérzékelővel a legnagyobb nyári melegben bátran kiengedve hagyhatjuk a ponyvát akkor is, ha nem tartózkodunk otthon, hiszen az automatika egy nagyobb szél által okozott rázkódás hatására azonnal intézkedik a szerkezet betekeréséről. A tapasztalatunk tehát az, hogy motoros mozgatás esetén sokkal több esetben fogjuk használni a napellenzőt, mint anélkül, így mindenképpen ajánlott az abba fektetett minimális plusz költség.

Joggal merül fel a kérdés, hogy vajon minden típusú falazatra fel lehet-e szerelni ezt a típust? A válasz szerencsére igen! Az univerzális alumínium öntvény konzolok alkalmasak vízszintes és függőleges rögzítésre is, az általunk is rendszeresen alkalmazott vegyi dübellel való menetes szár beragasztással pedig akár 20 cm-es homlokzatszigetelésre való rögzítésre is van megoldás a speciális, kemény műanyagból készült távtartó rudakkal.

Szigetelésbe rögzítés és konzolok
Szigetelésbe rögzítés és konzolok

Ne késlekedj, kérj ajánlatot te is teraszod Delta csuklókartos napellenzővel való árnyékolására: vásárold meg üzletünkben teljes kivitelezéssel, akár ingyen hitelre és élvezd ki a nyár minden pillanatát!

Te is nyílászáró beépítésen, vagy ablakcserén gondolkozol?

Bízd profikra a kivitelezést! Vedd fel velünk a kapcsolatot, kérj díjmentes konzultációt és segítünk minden kérdésedben!

Az alábbi űrlapban csak a név, e-mail és a telefonszám megadása és az adatkezelési tájékoztató elfogadása kötelező.

Ajánlatkérés

A gombra kattintás után 72 órán belül munkatársunk felveszi Veled a kapcsolatot!

További cikkeink

Milyen redőny mozgató motort válasszunk?

Milyen redőnymozgató motort válasszunk?

Ma már – főleg új építésű lakóházaknál – nagyon elterjedtek a motoros mozgatású árnyékolók, amik megrendelése előtt azonban nagyon fontos részletesen megbeszélni, hogy mire is

RAL technológia

A légtömör (RAL) beépítés

A homlokzati nyílászárók beépítésének fontos része egy hazánkban még kevésbé ismert és használt technológia, a RAL vagy légtömör beépítés. Miért van rá szükség, és milyen

Házépítésbe vagy felújításba vágtál, és a lehető legjobb nyilászáró megoldást keresed?

Nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged van!