fbpx

MIÉRT A REALTHERM BeJÁRATI AJTÓK?

Mert minden Realtherm bejárati ajtó kizárólag erre a célra kifejlesztett széles tokból és szárnyból készül. A műanyag profilok belsejében 2mm-es erős zártszelvény acélmerevítések biztosítják a kifogástalan statikai merevséget. Alapáron tartalmaznak sarokmerevítő elemeket, amik további statikai merevséget biztosítanak, ez nagyon ritka a hazai ajtógyártásban.

Minden ajtó alap esetben ötpontos zárral készül, ami hőszigetelési szempontból maximálisan, betörésvédelmi szempontból azonban csak minimálisan állja meg helyét, éppen ezért különböző biztonsági fokozatot nyújtó zárakat ajánlunk. Formavilág szerint lehetnek az ajtók osztottak, amik a szárnyakban lévő osztások variálhatósága miatt teljesen egyediek is lehetnek vagy díszpanelesek, amiket a Door Panels és a COLORPLAST katalógusokból választhatsz ki.

deceuninck rendszer

A DECEUNINCK a piacon az egyik legtöbb fa-és fémhatású választható dekorfóliával kínálja rendszereit, kétoldali fóliánál barna vagy szürke alaptestű profilokon.

Minden ablak és ajtó rendelhető különböző katedrál, biztonsági és számos speciális üvegezéssel, illetve többféle színes dekorfóliával egy, vagy két oldalon.

Kérj tőlünk ingyenes árajánlatot!

Az alábbi űrlapban csak a név, e-mail és a telefonszám megadása kötelező.

5 + 9 =

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hívj minket bizalommal!

06 25 786 110

Itt érsz el minket:

2400 Dunaújváros, Devecseri u. 6.
Telefon: 06 25 786 110
Mobil: 06 20 287 4400

A weblapon található minden tartalom a Szerzői jogról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján 
szerzői jogi oltalom alatt áll 
és a ATABAU-ÉPKER Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezi.

© 2020. Minden jog fenntartva.