fbpx

MIÉRT A REALTHERM ABLAKOK?

Mert a Realtherm egy folyamatosan fejlődő, nyugat-európai színvonalon működő üzem, Magyarország egyik legmodernebb ablakgyára. Mert kimagasló minőségben kínálja a Közép-Európában piacvezető német DECEUNINCK és REHAU cég 3 típusú műanyag nyílászáró rendszerét, 40 féle színes választható fóliával. Mert Magyarországon egyedüliként, szezonális időszakban is 2 hetes szállítási időt tart fehér színű sorozatgyártású szerkezeteknél. Mert a Realtherm nyílászárók az előírásoknak megfelelő erős acélmerevítések beépítése eredményeként kimagasló minőségű termékek, 5 év gyártói garanciával.

 

 

REALTHERM SYNEGO

Ez az ablak a Realtherm ablakgyár terméke 2 hetes gyártási határidővel. Csúcskategóriás nyílászárórendszer a legjobb termék-tulajdonságokkal, elérhető áron, 50 féle választható fa-és alumínium hatású fóliával. Németországban gyártott REHAU Synego, 80 mm-es 6/7 légkamrás műanyag profilrendszer 2.8mm-es falvastagsággal, legalább 1.5 mm-es acélmerevítéssel. Egyenes formájú szárny és üvegezőléc. Középtömítéses rendszer, a tökéletes megoldás passzív házhoz, plusz gumitömítéssel a tok és párkány-fogadó találkozásánál. MACO Multi-Matic, RC1-es fokozatú vasalat hibásműködés gátlóval és HOPPE Secustic kilinccsel a még nagyobb biztonság érdekében, résszellőző funkcióval. 3 rétegű, 48mm-es melegperemes alapüvegezés (Ug=0.5m²K), hangszigetelés akár 47 dB-ig.

5 év teljes körű garanciával.

REALTHERM ELEGANT

Ez az ablak a Realtherm ablakgyár terméke 2 hetes gyártási határidővel. Díjnyertes, rendkívül minimalista profilkialakítás a mai kor igényeihez igazodva, mégis kedvező áron, 40 féle fa-és alumínium hatású választható fóliával › Németországban gyártott DECEUNINCK Elegant 76mm-es, 6 légkamrás műanyag profilrendszer (Uf=0,93m²K) 2.8mm-es falvastagsággal, 1.5mm-es acélmerevítéssel. Választható egyenes vagy kívül előreültetett szögletes formájú szárnykialakítás is, amivel a megjelenés teljesen az alumínium nyílászárókkal azonos, amit az egyedülállóan 90 fokban vágott üvegszorítólécek csak fokoznak. Középtömítéses rendszer a még jobb szigetelésért, akár passzívházhoz megfelelő értékekkel. Plusz gumitömítés a tok és a párkányfogadó találkozásánál › MACO Multi-Matic vasalat hibásműködés gátlóval, kétszeres gombafejes zárással a még nagyobb biztonság érdekében és rés-szellőző funkcióval › 3 rétegű, 52 mm-es alapüvegezés (Ug=0.5m²K),hangszigetelés akár 47 dB-ig.

5 év teljes körű garanciával.

 

 

 

REALTHERM OPTIMUM

Ez az ablak a Realtherm ablakgyár terméke 2 hetes gyártási határidővel. Alap nyílászárórendszer nagyon jó terméktulajdonságokkal, nagyon kedvező áron, 36 féle választható fa-és alumínium hatású fóliával › Németországban gyártott DECEUNINCK Arcade 71mm-es, 5 légkamrás műanyag profilrendszer (Uf=1.2m²K) 2.8mm-es falvastagsággal, 1.5mm-es acélmerevítéssel. Felár nélkül választható egyenes vagy kívül előreültetett íves formájú szárny -amiről képet a lenti prospektusokban találsz-, íves üvegezőléccel MACO Multi-Matic vasalat hibásműködés gátlóval, egyszeres gombafejeszárással és résszellőző funkcióval. 2 rétegű, 24mm-es alapüvegezés (Ug=1.0m²K), opcionálisan választható 3 rétegű, 36mm-es üvegezés(Ug=0.8m²K), hangszigetelés akár 44 dB-ig.

5 év teljes körű garanciával.

A szürke a menő!

A szüreke a menő! De mit is jelent ez? Egyre elterjettebbek a hagyományos fehér és fahatású ablakok mellett a szürke színűek. Ezek az ablakok azonban a kinyitás után veszítenek eleganciájukból, mert a műanyag profilok belseje fehér színű. Csak az DECEUNINCK kínálatában találsz 13 árnyalatú szürke fóliát vele harmonizáló szürke alaptestű profilon, így az ablakok teljes keresztmetszetben modern, stílusos megjelenést mutatnak.
Csak így lesz a szürke szín igazán menő! A színes és fahatású Realtherm nyílászárók
gyártásánál is elsődleges szempont, hogy az ablakok és ajtók a sötétebb szín ellenére is hosszú távon ellenáljanak a károsító napsugaraknak. Ezért minden szárnyprofilon
dekompressziós nyílásokat helyeznek el, és 2mm-es acélprofilok biztosítják a megfelelő merevséget.

Kérj tőlünk ingyenes árajánlatot!

Az alábbi űrlapban csak a név, e-mail és a telefonszám megadása kötelező.

4 + 10 =

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hívj minket bizalommal!

06 25 786 110

Itt érsz el minket:

2400 Dunaújváros, Devecseri u. 6.
Telefon: 06 25 786 110
Mobil: 06 20 287 4400

A weblapon található minden tartalom a Szerzői jogról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján 
szerzői jogi oltalom alatt áll 
és a ATABAU-ÉPKER Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezi.

© 2020. Minden jog fenntartva.