fbpx

KIEGÉSZÍTŐK, AMIKRE SZÜKSÉGED LEHET NYÍLÁSZÁRÓIDHOZ

Új ablakok és ajtók megrendelésekor tapasztalatunk szerint nem elegendő, ha csak a nyílászárókról és munkadíjakról esik szó. Érdemes részletesen átbeszélni a beépítés pontos helyszínét, a hosszútávú, nyílászárókat érintő terveinket, szokásainkat.

A részletek átbeszélése során szinte minden alkalommal kiderül, hogy szükséges, ajánlott valamilyen egyéb kiegészítő termék felszerelése, megrendelése. Szerződéskötés előtt mi igyekszünk minden ilyen dolgot ügyfeleink figyelmébe ajánlani. Fontos, hogy több árajánlat összehasonlítása során figyelembe vegyük a kiegészítő termékek meglétét illetve hiányát

SZELLŐZŐK

Új nyílászárók beépítésekor megszűnik a lakótér levegőellátása, ezért komfortérzetünk csökken, a pára nem tud távozni, a kéményes gázkészülékek működése pedig veszélyessé válhat. Ezeknek a problémáknak a megoldására ajánlott -több esetben kötelező- légbevezetők beépítése, amik a páratartalmat érzékelve automatikusan reagálnak a belső tér légszükségességére, és csak annyi levegőt engednek be, amennyi ténylegesen szükséges. Az Aereco, és Aero Plus kínálatában szereplő típusválasztékból könnyen kiválasztható az épület adottságaihoz leginkább illeszkedő szellőző. 30 év gyártói garanciával

PÁRKÁNYOK

Az ablakok elengedhetetlen tartozéka, mérete a fal vastagságától és a nyílászáró elhelyezkedésétől függ. Belülre kemény PVC-ből készült műanyag könyöklő kerül, ami fokozott karc és UV álló fóliával van bevonva. Így minden külső hatásnak ellenáll, könnyen tisztítható és a különböző fa hatású fóliáknak köszönhetően ablakoddal teljesen harmonizál. Kívülre különböző vastagságú hajlított alumínium porfestett párkány kerül, ami tetszőleges RAL színre szinterezhető.

KILINCSEK

A gyártók az ablakokhoz és az ajtókhoz általában alap típusú fehér, vagy barna színű kilincset adnak, amik a működtetéshez elegendőek. Lehetőség van azonban más, esztétikailag és funkciójában is többet nyújtó kilincsek választására. Minimális költség ráfordításával kérheted ablakodat és ajtódat ezüst vagy bronz színű működtetés közben minőségibb érzetet nyújtó, vagy magasabb biztonságot nyújtó gombos, zárható vagy secustic kilinccsel.

TÁVNYITÓ

Előfordul, hogy egy bukó ablak olyan magasságban helyezkedik el, hogy működtetése problémát okoz. Ezt hivatott megoldani az ablakhoz integrált távnyitó, ami egy elérhető helyen elhelyezett kar segítségével segíti a magasban lévő ablak nyitását és zárását. Szükség esetén lehetőség van elektromos vezérlésre is, ami akár egy esetleges füstérzékelés után nyitja az ablakot.

ÁLASZTÓK

Lehetőség van igény szerint az üvegfelületek kisebb részekre való felosztására, amik megváltoztatják az ablakok és ajtók esztétikai megjelenését. Ezt különböző álosztók elhelyezésével érhetjük el, amik kerülhetnek a hőszigetelő üvegszerkezeteket alkotó üvegtáblák közé, vagy az üvegek külső síkjára is. Színük az ablak színével harmonizálhat, szélességük tetszőlegesen választható ki.

HUZATZÁR

A huzatzár az erkélyajtók kiegészítője, amit a gyártók költséghatékonyság miatt általában kérés nélkül nem építenek be. A hagyományos, csak belső kilinccsel felszerelt erkélyajtóknál könnyítik meg a teraszra való kilépés után az ajtó kívülről való csukott állapotú rögzítését. Ezt egy kis fül és egy a vasalatba beépített speciális alkatrész teszi lehetővé.

Zárbetétek

Új ajtó vásárlásakor általában nem kerül megemlítésre, hogy a gyártók a költségek minimalizálásának érdekében a legegyszerűbb zárbetéteket adják termékükhöz. Saját biztonságunk érdekében, és hogy egy masszívabb ajtó és a benne lévő magasabb biztonsági fokozatot nyújtó csapos, kampós zárak valódi védelmet nyújtsanak, feltétlenül tájékozódjunk bejárati ajtónkban lévő zárbetétek fajtájáról. Cégünk bejárati ajtó megrendelésekor különböző szintű védelmet nyújtó cilindereket ajánl, így már az új ajtó beépítésekor az igény szerinti hengerzárbetét kerül beszerelésre.

Kérj tőlünk ingyenes árajánlatot!

Az alábbi űrlapban csak a név, e-mail és a telefonszám megadása kötelező.

3 + 13 =

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hívj minket bizalommal!

06 25 786 110

Itt érsz el minket:

2400 Dunaújváros, Devecseri u. 6.
Telefon: 06 25 786 110
Mobil: 06 20 287 4400

A weblapon található minden tartalom a Szerzői jogról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján 
szerzői jogi oltalom alatt áll 
és a ATABAU-ÉPKER Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezi.

© 2020. Minden jog fenntartva.