fbpx

MIÉRT GRÉDICS ÁRNYÉKOLÓ ÉS SZÚNYOGHÁLÓ RENDSZEREK?

Mert a Gredex Kft. mára a hazai árnyékolástechnika gyártásának meghatározó szereplőjeként minőségi termékeket gyárt elérhető áron. A zárt rendszerben működő elektronikus gyártás a biztosítéka annak, hogy a megrendelt termék probléma nélkül kerülhessen a helyére, és mindezt a piacon egyedülálló gyorsasággal szállítja partnereihez.

Basic

Külső tokos műanyag redőny, utólag felszerelhető, alacsony áron elérhető árnyékoló, hátul nyitott, alul 45 fokban hajlított horganyzott Lindab lemeztok, alumínium tokvégek, fémcsapágyas PVC tengely, PVC palást és keskeny kefés lefutók, gumis műanyag záróléc fémbetéttel, rejtett ütközőkkel.

BASIC PLUS

Külső tokos műanyag redőny üvegszálas, függőlegesen mozgatható szúnyoghálóval kombinálva egy tokban, műszakilag megegyezik BASIC típussal, mindkettőt kizárólag fehér színben ajánljuk, működtetés csak gurtnival vagy zsinórral.

EV-BASIC

Külső tokos műanyag redőny elöl vakoló-éllel. Hátul zárt, horganyzott Lindab lemez tok, alul 90 fokban szerelőfedéllel › Alumínium tokvégek, fémcsapágyas PVC tengely. PVC palást és keskeny kefés lefutók. Gumis műanyag záróléc fémbetéttel, rejtett ütközőkkel.

EV-BASIC plus

Külső vakolható tokos műanyag redőny üvegszálas szúnyoghálóval kombinálva. Műszakilag megegyezik EV-BASIC típussal, mindkettőt kizárólag fehér színben ajánljuk. Megfelelő elhelyezés esetén a redőnytok vakolás után láthatatlan lesz. Működtetés gurtnival, zsinórral.

PREMIUM

Hátul zárt, alul 20 fokban hajlított alumínium tok. Alumínium lefutók és tokvégek, fémcsapágyas acél tengely. Gumis extrudált alumínium záróléc rejtett ütközőkkel.

PREMIUM PLUS

Külső tokos alumínium redőny üvegszálas, függőlegesen mozgathaó szúnyoghálóval kombinálva egy tokban. Műszakilag megegyezik PREMIUM típussal, működtetés gurtnival, zsinórral vagy motorral.

EV-PREMIUM

Hátul zárt, alul 20 fokban hajlított fedéllel. Alumínium tokvégek, fémcsapágyas
acél tengely. Alumínium palást és keskeny kefés lefutók. Gumis extrudált alumínium záróléc rejtett ütközőkkel.

EV-PREMIUM PLUS

Külső vakolható tokos alumínium redőny üvegszálas szúnyoghálóval kombinálva. Műszakilag megegyezik PREMIUM típussal, működtetés gurtnival, zsinórral vagy motorral.

I-THERM

Az I-THERM ráépíthető tokos redőnyök a külső tokos redőnyöktől eltérően nem utólag, hanem a nyílászárókkal együtt kerülnek beszerelésre, szerelőnyílásuk belül van. A lefutók és a palást készülhet
műanyagból és alumíniumból.

I-THERM KOMBI

Az I-THERM KOMBI a ráépíthető redőny függőlegesen
mozgathaó szúnyoghálóval kombinált változata műszakilag megegyezik I-THERM típussal, működtetés gurtnival, zsinórral vagy motorral.

GRÉDICS KÜLSŐ ÁRNYÉKOLÓ RENDSZEREK, SZÚNYOGHÁLÓK

ZSALUZIA

A modern épületek külső árnyékolója. Készülhet vakolható vagy látszó tokkal is, működtetése általában motorral történik

ZIPTEX

A Zip-Tex az árnyékolás és a hő elleni védelem egyedülálló kombinációja.Díszíti és egyedivé teszi a homlokzatot, a praktikumot és esztétikát kombinálva. Működtetése motorral ajánlott

NAPELLENZŐ

A nagy teraszok elengedhetetlen kiegészítője a nyári hónapokban, de egyre többen választják kisebb erkélyek árnyékolására is. Különböző típusai igazodnak a megrendelő igényeihez és a beépítési
követelményekhez. Napellenzőink különösen erős fémszerkezettel és osztrák Satter ponyvából készülnek. Teljesen egyedi méretben készül, akár motoros vezérléssel és viharfigyelő automatikával.

SZUNYOGHÁLÓ

Elengedhetetlen kiegészítője a nyílászáróknak, ha kint akarod tartani a rovarokat. Ablakokra legkedvezőbb árú a fix peremes
szúnyogháló, ami bármikor le-és felszerelhető, de praktikusabb a függőlegesen mozgatható mobil, ami akár a redőnnyel egy tokba is kerülhet. Teraszajtóra választhatsz oldalról húzható harmonika rendszerű pliszé, akadálymentesen tolható rollout, vagy hagyományos nyíló vagy toló szúnyoghálóajtót.

Kérj tőlünk ingyenes árajánlatot!

Az alábbi űrlapban csak a név, e-mail és a telefonszám megadása kötelező.

2 + 12 =

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hívj minket bizalommal!

06 25 786 110

Itt érsz el minket:

2400 Dunaújváros, Devecseri u. 6.
Telefon: 06 25 786 110
Mobil: 06 20 287 4400

A weblapon található minden tartalom a Szerzői jogról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján 
szerzői jogi oltalom alatt áll 
és a ATABAU-ÉPKER Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezi.

© 2020. Minden jog fenntartva.