Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Scalia_Widget_Diagram has a deprecated constructor in /var/www/ateablakod.hu/wp-content/plugins/scalia_elements/inc/diagram.php on line 19 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Scalia_Widget_Recent_Posts has a deprecated constructor in /var/www/ateablakod.hu/wp-content/plugins/scalia_elements/inc/widgets/widgets.php on line 198 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Scalia_Widget_Flickr has a deprecated constructor in /var/www/ateablakod.hu/wp-content/plugins/scalia_elements/inc/widgets/widgets.php on line 703 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/ateablakod.hu/wp-content/themes/ateablakod/functions.php on line 91 Referenciák – A Te Ablakod

Referenciák

Tudjuk, hogy a legjobb reklám az elégedett ügyfél ajánlása. Sokéves tapasztalatunkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél több ügyfelünk megelégedettségét elnyerjük, és bátran ajánljon másoknak. Nem hibátlanul végezzük munkánkat, de a problémákat minden esetben igyekszünk a legrövidebb időn belül, megfelelő tájékoztatás mellet kijavítani. Itt néhány befejezett kivitelezésünket láthatod, köszönjük a bizalmat ügyfeleinknek:

avatar

“Fantasztikus kiszolgálás, egyedülálló “jófejség”, profi termékek, még profibb árak, maximális vevő központúság, kiemelkedő precizitás 😀 Ha tehetném a heti shoppingban vennék mindig tőlük egy nyílászárót. Csak így tovább! Én már biztos, hogy őket ajánlom mindenkinek!”

Amália
avatar

“Korrekt, megbízható, profi cég. A kivitelezés gyors és precíz, minőségi munka volt. Maximálisan elégedett vagyok, mindenkinek ajánlom őket.”

Márton
avatar

“Lehetne sok jelzői írni, de ahogy Ők viselkednek TELJES PROFIZMUS.köszönöm”

István
avatar

“Beszerelés után nagyjából egy évvel probléma adódott: egyeztettünk, a megadott időben érkezve megoldották, mosoly.
Korrekt, korrekt, korrekt”

Zoltán
avatar

“Nagyon kellemes jó hangvètelű cèg! Korrekt ügyintèzès jó cègvezetès.”

Tivadar