Ajtók
és kiegészítők rövid
szállítási határidővel
Minőségi nyílászárók
Nívó biztonsági ajtók
ÉV
Garancia
5
MIÉRT A NÍVÓ BEJÁRATI AJTÓK?

A NÍVÓ betörésvédelmi bejárati ajtók jelenleg a legjobb árértékű, valódi vagyonvédelmet nyújtó acél ajtók Magyarországon. A tervezés és a méretpontos gyártás is itthon készül, az ajtó súlya meghaladja a 100 kilogrammot, 10 év a gyártói garancia, jó hang-és hőszigetelő. Minden típus alapja a 2mm vastagságú körbefutó zártszelvény tok és 3 ponton felfüggesztett szárnykeret, illetve az ajtólap teljes felületét borító 1.5mm vastag acéltábla. Erre az alapra építkezik a választható háromféle vagyonvédelmi szint, kétféle hőszigetelési fok és a számtalan esztétikai megjelenés.  Az ajtók esztétikai megjelenését tovább lehet fokozni a számtalan dekorfóliával és a merész színekkel is. Felár megfizetése mellett szabadon választhatunk
különböző gravírozással létrehozott minták és csíkok között, és természetesen rengeteg variációban tudunk biztonsági üvegeket is elhelyezni az ajtóban.
Amennyiben indokolt, lehetőség van fix vagy nyíló oldal-és felülvilágító elemek gyártására is.

A legkedvezőbb árfekvésű N1 ajtók 3db egymástól független zárszerkezetet tartalmaznak Elzett zárbetétekkel, melyeket később érdemes magasabb árfekvésű típusokra cserélni. A tok és szárnykeret minden esetben festett felületű, a szárny belső felülete lehet fahatású fóliázott is.

Az N3 típusú ajtók megjelenése megegyezik az alaptípuséval, szembetűnő különbség az extra matt kilincs és a zárbetétek körül található rozetta. Lényeges változást a biztonsági fokozat emelése mutat, itt már mindhárom zárbetét azonos kulccsal nyitható MAUER típusú, a pántoldal pedig 3db független csappal van megerősítve

A Nívó Extra ajtók jelentik a kategória felső fokát. Ezeknél a típusoknál a három darab zárat felváltja kettő, melyből az egyik egy tollaskulccsal működtetett több irányú trezorzár, ezt egészíti ki egy Mauer betétet tartalmazó önálló két csapos zár. Az ajtók tokozata és lapja is hőhídmentes szigeteléssel van ellátva, így a nyitott lépcsőházú lakások és a családi házak védelmére is megfeleő választás.

Az ajtók esztétikai megjelenését tovább lehet fokozni a számtalan dekorfóliával és a merész színekkel is. Felár megfizetése mellett szabadon választhatunk különböző gravírozással létrehozott minták és csíkok között, és természetesen rengeteg variációban tudunk biztonsági üvegeket is elhelyezni az ajtóban. Amennyiben indokolt, lehetőség van fix vagy nyíló oldal-és felülvilágító elemek gyártására is.

VÁLASSZ MÁR ELKÉSZÜLT NÍVÓ MODELLEK KÖZÜL: